reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A nam wyszedł test 50% na 50% ...:-D:tak::-);-)także Antos jest po połowie do każdego z nas podobny

Pytia- a ja własnie się ostatnio zastanawiałm co u Ciebie ...jak milo Cie znowu słyszec

reklama
Witam was wszytskie!

J aostatnio kompeltnie czasu nie mam w watkach nie moge sie polapac dzis wielkie sprzatanie pranie itd itp
Brianek zabkuje ciagle pieluszki trzeba zmieniac marudzi wielka radosc ostatnio mu sprawiaja kinder jajka niespopdzianki!:-)trzesie jajem je czekolade a pozniej zachwyt z zabawki:happy:najlepiej jeszcze jak jest autko.
Przeziebienie minelo HURA!
W poniedzialek jedziemy do Londynu po paszport tymczasowy dla Brianka juz mam stracha jak to wszytsko pojdzie chcialabym zeby bylo gladko bo mieszkamy dosc daleko od Londynu:sorry2:
Po za tym jeszcze dzis trzeba zdjecia malemu zrobic a ja zastanawiam sie jak one maja wygladac podobmo wieksza glowka ma byc i z przodu.
Musze mykac kochanienkie bo maly broji na calego juz zdazyl mi wylac szampon na dywan:szok:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

dziewczyny mam do was pytanie

jaki rozmiar buta nosza wasze dzieci???
kupilam lenie suer sandalki - super fity za kupe kasy mimo ze po przecenie i kupilam je z mysla o wieosie - lecie, na poczatku wrzesnia i sa dobre na teraz :wściekła/y::no:
przynajmniej nie musze kolejnych domowych kupowac a i tak do tej pory chodzila w sandalkach po domu

ale jestem w szoku - ona chyba bedzie miala ze dwa metry wzrostu - nosi teraz buty nr 24/25 !!!!!!
ecco 24, timberlandy 25, pumy 24 a clarksy 6/5 - 7 :szok::szok:

Kasiulla, Agatka ma kapcie 22 rozmiar, ale już za 2-3 tygodnie muszę kupić większe, kozaczki kupiliśmy 23 rozmiar - na całą zimę nie starczą z pewnością

Wczoraj na ten wyjzad do Egiptu kupilam Oli szmaciaki Befado (nie bede jej przeciez na tydzien kupowac sandalkow) - rozmiar 20 i sa za duze :-D Jesienne Bartki ma w rozmiarze 21 (okolo 1 cm za duze), zimowe Bartki wersja sympatex kupilam jej w rozmiarze 22, raczej spokojnie starcza na cala zime :-)

Wczoraj Ola samodzielnie rozwiazala wszystkie zadania z Gratki Trzylatka (znacie te ksiazeczki?), ja tylko czytalam instrukcje:-):-):-)

Antek teraz ma 22 ..Bartki Zimowe 22 i Elefanten Goretex także 22 ...i mam chyba wrażenie że nie starcza do końca sezonu..jemu strasznie w ciagu 1 miesiąca urosła noga o jeden rozmiar :szok::szok:

Tylko szczerze mówiąc wielkość stopy nie idzie w parze zez wzrostem ..mój Kuba jest bardzo wysoki ..a zarówno stopy i rece ma raczej mniejsze ...nie stosunkowo do wzrostu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry