K
KingaP
Gość
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM ROKU. spełnienia marzeń, dużo radości i pociechy z chłopów i dzieci 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dobrą masz pamięć ;-) Tak, my jesteśmy monotematyczni, jeśli chodzi o markę 

;-)Nasz model to MAXX 4, WFC 2066, 4kg. Myślałam, że 4kg to będzie mało (mamy oczywiście 40 lub 45 cm), ale jest ok - tymbardziej dla kogoś kto nie ma suszarni tylko jest ograniczony wieszaniem prania na suszarce pokojowej
Mamy ją odkąd Filip był malutki i jestem zadowolona, zarówno z pojemności jak i funkcjonalności. No może oprócz braku funkcji "stania w wodzie" - moja mama ma to w swojej pralce, że jak wypierze i popłucze to przed odwirowaniem trzyma pranie w wodzie dopóki użytkownik nie przekręci programatora - przydaje się kiedy ktoś ma sklerozę jak ja
i zapomina, że nastawił pranie 

bo ubrania się po prostu nie mną. Aha i ma wyświetlacz czasu, kiedyś myślałam, że to nie potrzebne, ale odkąd mam to w pralce i zmywarce - podoba mi się, bo wiem ile jeszcze będzie chodzić i mogę sobie coś zaplanować. Pralkę mamy od wiosny 2005 i chodzi bez zarzutu.