reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

ja po znieczuleniu zewnątrzoponowym ..mam taki specyficzny ucisk i lekkie drżenie kończyn..a dzieje mi się tak w chwilach mega stresu :-:)-:)-(

reklama
no jak już nie będę musiała wlewać do niej wody i kombinować z przyciskiem - to pranie będzie super :)

jak byłam dzisiaj w sklepie to pan nie mógł sie nachwalić boscha

a ja i tak wolę whirpoola - co z człowiekiem robi przyzwyczajenie :p

Electrolux..ma świetny sprzęt ...ja jestem fanką lodówek tej firmy..:tak::-D:-D:-D:-Dte półki co szybko schłodzą winko ...czy szampana :rofl2::tak::-D:-D:-D:blink::blink::blink:..już się rozmarzyłam ...amica ma też fajny sprzęt i w przyjemnych cenach

Kinga no przecież wiesz, że jak nauczycielka wbije sobie coś do głowy - to już na amen.

patrzyłam na bosche ale nie było ładowanej od góry

w sklepie - bo na raty - w sumie stratna byłam o 150 zł (ale transport gratis) -więc mniej

my mamy zamiar zakupić AEG ładowaną od góry - to z fabryki Electroluxa - na forum pralkowym sobie chwalą - mam nadzieję,że my też będziemy ;-)

mieliśmy kupić ja teraz ale jakoś, dziwnym zrządzeniem (czy też zrzędzeniem)losu wydalismy część kasy na rurki,uszczelki, kibel i umywalkę :szok:

reklama
a mnie właśnie electrolux jakoś nie przekonuje - i w sumie nie mam zielonego pojęcia dlaczego... naprawdę.

pewnie to moje przyzwyczajenie

ale znowu nie będzie okienka :(

Do góry