reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Ja mam nadzieje za tydzień poznam płeć, Tak bardzo chcemy chłopaka że napewno będzie druga córcia .. prosze mnie dopisać termin 6 marca póki co

reklama
Agao, dobrze że już jesteś. brakowało tu Ciebie i...Twojego poczucia humoru. Mam nadzieję, że szybko Ci ten humor wróci.
A takich burasów jak ten lekarz jest trochę na świecie i niestety nie ma na nich rady.
Ja na takiego trafiłam w najgorszym momencie ciąży i też miałam ochote mu poderżnąć gardło. Zresztą- szkoda słów bo tylko niecenzuralne się cisną na klawiaturę..
trzymaj się mocno i odpoczywaj

agao strasznie wspolczuje ci kontaktu z takim debilem, az trudno uwierzyc ze moze cos takiego lekarzowi przez usta przechodzic...niech on lepiej o swoje kaciki zadba!!
ale ciesze sie ze juz z toba i dzidzia lepiej, wypoczywaj i oby udalo ci sie szybko o tym "lekarzu" zapomniec!!
moj nr 607-45-45-56

WIADOMOŚĆ od AGAO:
dzwoniła własnie do mnie Aga. była dziś na usg - wszystko jest w jak najlepszym porządku.
komputer się jej popsiuł, więc jej raczej nie będzie nabb. niestety dopiero w poniedziałek ma zamówionego informatyka.

reklama
Do góry