• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cześć dziewczynki...

no i moje złe samopoczucie przełozyło sie na coś więcej... ide do szpitala, moze do piątku mnie wypuszczą.

trzymajcie się

Wracaj szybko do siebie i do domku. W szpitalu jest smutno :(

Mamusie, może macie jakiś skuteczny sposób na kaszel. Syrop homeopatyczny nie działa. Bioparox też nie bardzo, gardło już dawno mnie nie boli. A kaszel jak był tak jest :(

agutek79 pisze:
Wracaj szybko do siebie i do domku. W szpitalu jest smutno :(

Mamusie, może macie jakiś skuteczny sposób na kaszel. Syrop homeopatyczny nie działa. Bioparox też nie bardzo, gardło już dawno mnie nie boli. A kaszel jak był tak jest :(

syrop z cebuli i cukru. w wątku : Osinka ratuj podałam przepis na miksturę, bardzo skuteczną przy przeziębieniach. Zdrowiej !!!

reklama
Premier Kazimierz Marcinkiewicz zapowiedział, że tak zwane "becikowe" będzie wypłacane od początku przyszłego roku. Wyniesie ono 1000 złotych i będzie przysługiwało osobom o najniższych zarobkach.
Premier podkreślił jednak, że "becikowe" otrzyma więcej osób, niż teraz otrzymuje zasiłek porodowy. Odpowiednie rozwiązania prawne ma jutro przyjąć rząd.

no i sprowadzili nas na ziemię - pomarzmy o pieniążkach, wątpię coby nagle byli w rządzie "dobrzy" i podnieśli próg - marzenia ściętej głowy, a chołota będzie sobie teraz robić dzieci do oporu, bo tysiączek będzie i znowu przybędzie gromada niechcianych dzieciaczków. :( czy oni w ogóle myślą???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry