• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja mam nadzieję że nie pójdę do szpitala spędziłam tam 2 doby a czułam się jakbym leżała tam 2 tydodnie
ale jak mus to mus
słyszałam że zamiast szwó zaczynają zakładać jakieś kołnierzyki itd
ciekawe jak moja szyjka ostatnio badana była 24 a teraz idę 16 i mam cykora

nieraz pobolewa mnie brzuch ale chwilówki są to takie to chyba te nieszczęsne więzadła a nie szyjka

poza tym ostatnio jak wzięłam 2 razy małą nospę to myślałam że umrę stać na nogach nie mogłam tak mnie rozluźniło

ja wczoraj z powodu bólu brzucha wylądowałam u lekarza :( na szczęscie nic złego się nie dzieje ale lekarz kazał uważać mi z zachciankami bo skurcze żołądka mogą powodować skurcze macicy od dzisiaj koniec z kiszoną kapustą i grzybami oj w wigilię bedzie cięzko no i dostałam też jakiś lek na skurcze

minika, wszystko to co nieciekawie wpływa na twoje jelitka i zołądek mze powodować ogólne skurcze brzusia.

dlatego nie wskazane sa wzdymające i problemoe żołądkowo produkty, np kapusta, groch, gazowane....

co do szpitala:
teraz jest mi trudniej bo mam Piotrka i bardzo za nim tęsknię...

no i nie chciałabym kolejnych świąt spędzić w szpitalu, tam jest smutno. i nie ma BB ;(

poza tym wiedziałm od poczatku na co idę, ciązą to u mnie sporo wyrzeczeń, ale późneij ile przyjemności :D

reklama
ja już oznajmiłam rodzicom że nie będę ryzykować i mają przyjechać do mnie mama powiedziała że oki i wszysko przyszykuje

dzisiaj wyszliśmy na niecałą godzinkę bo już nie mogłam pojechaliśmy po mszach do kościoła bo nie chciałam się gnieść w tłumie tylko na spokojnie się chwilkę pomodliłam i podjechaliśmy na obiad ale się zmęczyłam a brzuś się spiął trochę więć 300km jazdy napewno nnie dla mnie zresztą Mirek musi jechać wolno omijać dziury ajescze nie wiadomo jaka będzie pogoda i nawet jak lekarz by mi pozwolił to za długa jazda, jak normalna droga i syzbkość to 3,5 godziny ale inaczej to za długo :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry