• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kaśka74 pisze:
Azik, to ja będę miała taką samą ekipę. No może psa nie mam :), ale panów trzech. Ja się ciesze. Bedą mnie osypywali kwiatami i zawsze chłopaki bardziej trzymają z mamą.

ale tak na wszelki wypadek myślałam o sprawieniu sobie suczki ;)

bo o córeczce chyba moge juz tylko pomarzyć ;)

Agao, to chyba tak musi być... bo kto by się zajął Jackiem przez cały tydzień... On jeszcze potzebuje dużo uwagi i zabawy. Żal mi tylko, że w tym roku nie będziemy razem na sankach jeździć, a w tamtym roku... ;) oj się działo... ;) O wczoraj był na sankach rano, ale potem ten deszcz zaczął padac :(. Tomek go trochę pociągał. Teraz razem będą chodzić, tylko łyżwy znowu muszę odpuścić na rok, ale za to rolki na wiosnę zakładmy i jazda ;D.
W jakimś dziś dobrym nastroju jestem :).

Kaśka74 pisze:
Agao, to chyba tak musi być... bo kto by się zajął Jackiem przez cały tydzień... On jeszcze potzebuje dużo uwagi i zabawy. Żal mi tylko, że w tym roku nie będziemy razem na sankach jeździć, a w tamtym roku... ;) oj się działo... ;) O wczoraj był na sankach rano, ale potem ten deszcz zaczął padac :(. Tomek go trochę pociągał. Teraz razem będą chodzić, tylko łyżwy znowu muszę odpuścić na rok, ale za to rolki na wiosnę zakładmy i jazda ;D.
W jakimś dziś dobrym nastroju jestem :).

no własnie, ja sie najbardziej martwię Piotrkiem, teraz nie mam siły i niewiele z nim się bawię, ale przynajmniej tulić mogę... a co będzie w szpitalu :(

reklama
wyskie ciśnienie może spowodowac odklejenie sie łozyska, i krwotok...

wiem jak było poprzednio, licze na to ze tym razem będzie lepiej... ale niestety się nie zapowiada ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry