• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wiadomo ze w domciu najlepiej ale jak mus.............azik tobie to bedzie ciezko bo synek..........

A ja mam pytanie natury intymnej ::) :-[jak sie golicie????????????????mi brzuszek zaslania i p[rzeszkadza nie daje rady,zarosnieta byc nienawidze-musze lusterkiem filowac(bo poprawek ze ho ho)-moze ktoras ma jakis pomysl bo ja juz chyba ostatni raz to czynilam do konca ciazy
I jeszcze jedno jaki plyn do higieny intymnej jest najlepszy bo po intymie i lirene mnie potwornie szczypie,moze cos z apteki o matko ::)

reklama
cześć Kinga...

Syliwa, ja kombinuję jak mogę, ale Igor uwielbia mnie golić - więc zazwyczaj robi to on ;)

płynów żadnych nigdy nie mogłam używać, wiec nie pomogę - na wszystkie reaguje alergicznie.

Sylwia: ja wykorzystuję Krzyśka do tego - niestety musi, bo raz spróbowałam i się zaklejałam potem plastrem. mamy maszynkę do włosów i lecimy 0mm lub 1mm. ;D
ja mam z ziai jakis.

a ja mydlem nie moge,zawsze plynami moglam i bylo oki,ale w ciazy to rozne niespodzianki-moze ktos ma juz cos wyprobowanego

co do golenia przez mojego M to definitywnie odpada-lapy mu sie trzesa a sam siebie goli ::)

sylwia polecam LACTACYD z apteki ma bakterie kwau mlekowego jest rewelacyjny kosztuje około 12 zł
ja na czuja się depiluję maszynką do golenia a poprawiam z lusterkiem między nogami zwykle depilowałam się codziennie i to prawie z zakniętymi oczami wykańczam z lustrem ;D

dziewczyny jak tak patrze na swój i wasze linijki z terminem i dniami ile zostało to aż miło sie robi

Mamo Boo w którym jesteś tygodniu ???

fajnie jak ich ubywa tj dni do rozwiązania a przybywa tych ciążowych :)
jeszcze niedawno pisałam jak była tu caro że gteż chciałabym być w 28 tygodniu ciąży a tu już już

a co z caro????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry