• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja dzis znow mialam usg i jest ciut wiecej wod plodowych ale nadal za malo. Kolejne usg za tydzien. No i mam stresa co mi szef powie na moje cotygodniowe nieobecnosci. W sobote odrobilam dzisiejsze pol dnia.
Azik trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.

reklama
Wiem Azik. W Polsce juz dawno bym sobie na zwolnieniu siedziala a tu chyba musialabym byc w stanie krytycznym zeby wypisali mi zwolnienie:) No i placiliby mi chyba 70% zarobkow tylko. Ech.... No nic zbieram sie do pracy (u mnie dopiero 10 rano)>

azik trzymamy kciuki, myślisz że do końca cię będą trzymać ???? ja mam cykora przed kolejną wizytą a z drugiej strony czekam aż mój gin wróci 15 gdzie indziej nie chcę iść bo jeszcze gorsi zdziercy

poprzednio oprócz cisnienia miałam rozwarcie, toksoplazmozę i małowodzie...

teraz czekam na wyniki coombsa (kofnlikt RH) - to już chyba nic nie dojdzie...

ale jak po 30 wezmą to watpię by puścili, zwłaszcza że rozwarcie i skurcze już są...

no, ale póki co jestem w domku ... i byle do Nowego Roku ;)

osczędzaj się ile wlezie, jak ja po 2 dniach w szpitalu przyszłam do domku do swojego łóżeczka , mężusia jedzonka telewizorka to czułam się jak w raju mogę leżęć plackiem byle w domku :)

zmienię troszkę temat: Jesteśmy! I bardzo sie cieszę. 3 dni odpoczynku i ........ 150 km w jedną stronę Maluchem. W połowie drogi powiedziałam: Nie zniosę dłuższej jazdy.......i zamówiliśmy u jednego gościa z rodziny (piąta woda po kisielu) smochód..... Strasznie się cieszę, a co najlepsze: nie mamy na niego kasy!!! :D

Idę pokawkować, potem na szkołę rodzenia i dołączę do Was koło wieczora albo jutro :) Tęskniłam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry