• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
monika.g pisze:
Ewik wytlumacz mi o co chodzi z tymi grzybami,bo wczoraj dostalam od mamy zrobione pierogi i teraz boje sie jesc.

lekarz mi powiedział żeby raczej nie jeść grzybów bo są cięzkostrawne pierogów też nie :( ale wolę nie ryzykować nasz Krzyś jest teraz na wyskokości żołądka i go gniecie ja już teraz sama nie wiem co jeść żeby było dobrze no i lekarz powiedział że gdyby bolał mnie brzuch to mogę jeść węgiel i dostałam lek Fenoterol na skurcze macicy w razie czego

Azik trzymaj się

Wiecie, to ja chyba jakaś żelazna jestem ;). Nic mi nie dolega, chodzę bardzo dużo, nic prawie mnie nie boli. Troszeczkę tylko kręgosłup wieczorem przeszkadza przy siedzeniu i biodra w nocy. Zastanawiam się, czy nie pojadę do Poznania ( 300 km) między Świętami a Nowym Rokiem. Co prawda to troche daleko, ale wyszłoby, że bedę sama przez tydzień. Mąż jeszcze do pracy do Poznania, Jacek do swojego taty i wróci w Nowy Rok...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry