reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jak to dobrze miec wsparcie. Dziekuje Wam za to! Zabiore sie za lepienie ciasteczek to przynajmniej nie bede miala czasu na myslenie! a jak u Was przygotowania swiateczne? Pelna para? Ja czekam na meza ktory gdzies tram sie tlucze pociagami- Z Wegier jedzie do Austrii, potem przez Czechy na Slowacje zeby dojechac do Polski- logistyka polaczen kolejowych jest po prostu fascynujaca- wedlug mysli- naokolo zawsze blizej!!!!

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu napada.

Wesołych, a przede wszystkim spokojnych i radosnych, spedzonych w gronie rodziny, w atmosferze ciepla i milosci Świat Bożego Narodzenia.

dzięki Catherinka!

wlasnie pobilam rekord - spałam prawie do 12, a tu tyle do zrobienia!!!!!!!!!!!!!!
po ostatnich dniach pełną parą i z małą ilością snu byłam wykończona i jeszcze wczoraj pływalnia
nie wiem za co się zabrać najpierw - POMOCY!!!!
uciekam do roboty
p.s. czy was też tak wszystko wzrusza - ja mam ciągle łzy w oczach, a najbardziej jak myślę o moim maluszku, który ciągle sobie bryka :) :) - to przecież nasze pierwsze wspólne święta, a jeszcze rok temu o tym czasie go nie było
słucham teraz "trójki" w tle i trwa licytacja przedmiotów na rodzinne domy dziecka - ludzie głównie kupują te przedmioty w prezencie dla swoich własnych dzieci lub bliskich - nie potrafię zrozumieć dlaczego rodzice męża nie chcą nas widzieć w święta :(, przecież te będą wyjątkowo niepowtarzalne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry