reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Spóźnione zyczenia świąteczne Mamusie!!!
Jak żyjecie?? Ja jestem przeżarta, choć mało co mogę zjeść, żołądek mi sie skurczył chyba... Agacior zadowolony, szaleje, bo co rusz dostaje jakieś smakołyki. ;)
Dzisiaj zjedliśmy sniadanie świateczne o 10, a potem spaliśmy do 14 ;) Totalne lenistwo!!! ::)

reklama
ja jestem happy rodzice z nami siedzą gadają choinka zapalona świeczki na stole w końcu porzadne żarcie

jeden problem to taki że się z lekka przejadłam ale nie tak źle
wczoraj wieczorem wypiłam szklankę coli i mnie pobudziło i małego też dzikował strasznie

aż się po tej coli w nocy pociłam jak zwykle po kofeinie zresztą

też mam colę na święta, ale wydzielam sobie pół szklanki dziennie ;) profilaktycznie zaparzam sobie codziennie szklaneczkę mięty ;)
kurcze, ja nawet nie powąchałam ciasta!!! a mam sernik, makowiec, piernik i masę ciasteczek!!!
najważniejsze, że Krzyś zrobił mi śledzie po cygańsku - te mogę zjeść w każdej ilości i o każdej porze ;)

ciekawe jak będzie po świętach - waga i te sprawy. Też codziennie pije mięte, mam podobno cukrzyce ciążową więc pepsi nie kupowałam ale wychodzi na to że moge pić .Jakie to wszystko skomplikowane :)

czuję się przeżarta ale z bobaskiem wszystko ok, dostał dziś porządne żarcie i całkowity luzik i spokój. Tatuś twierdzi, że będzie chłopiec-zobaczymy.

cześć dziwczyny ja mam termin na 5.03 ale moja dzidzia, chyba dziewczynka bo tak ocenia lekarz na 8o%, chyba wyjdzie wcześniej bo już w 28 tygodniu miała wymiary na 31 tydzień w pomiarach usg, i lekarz zaznaczył że urodze chyba w 37 tygodniu ale ja będę cierpliwie czekała, bo to nigdy nic nie wiadomo

agawa1 pisze:
Znająć życie to w anglii nie robią bo kasy nie mają. Jak miałam cyste na jajniku i robione usg w Anglii to nic nie widzieli a miałam wcześniej robione usg w polsce i była. potem był szpital i operacja i okazało sie że jest i ma 3,5 cm. Najlepiej dodać 10 dni do miesiączki. Jeszcze dochodzi pierwsza data ruchów płodu ale nie wiem jak to sie od niej liczy. Przechlapane :(

Agawa1 no to ladnie!! jestem w szoku.
Znalazlam na pewnej stronce jak sie oblicz termin no i napisali tak:
Termin porodu = data ostatniej miesiączki – 3 miesiące + 7 dni
Wiec jak obliczylam takim sposobem to wychodzi mi na 15 marca hehe :) no chyba ze liczyc od 15 to na 21 marca hehe ja swiruje juz nie wiemjak one to obliczaly.Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry