reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a tak z innej beczki czy miewacie kłopoty z oddychaniem, i czy robi wam się czasami tak słabo że aż ciemnieje w oczach?
mój gin mówi że w tym stanie to normalne ale mi przytrafiło się to ostatnio na ulicy i nie było przyjemnie bo byłam sama w końcu zacznę sie bać zostawać sama i nie wiem czy ja jestem przewrażliwiona czy mój gin bagatelizuje sprawę

reklama
Mi tez czasami sie to zdarza, szczegolnie jak dlugo stoje np. w jakiejs kolejce. I caly czas mam wrazenie ze mi brakuje oddechu.Do tego dochodza skutki uboczne fenoterolu- po ktorym serce wali jak oszalale i cala sie trzese- to wszystko powoduje ze rzadko gdzies wychodze, a sama to juz w ogole nie.

co do łóżeczek to też chciałam kombajnik wielofunkcyjne przerabiany na tapcanik ale strasznie to wielkie a podpowiedziało mi kilka osób że i tak będzie do czasu przerabiania obdrapane i nie wytrzyma tyle czasu w dobrym stanie

co do duszności to mam tak cąły czas mam wrażenie jakby ciężki odważnik leżał mi na płucach a do tego coś mi miażdży żebra
gorąco mi i duszno biegam zakręcam kaloryfery i kąpię się w bardzo letniej wodzie

brzuch mnie grzeje i dusi ;)

reklama
qurde a miało byc tak pięknie telewizja wywiady:(. Dopóki nie dostane kasy nie uwierzę. Obiecanki cacanki. a okaże sie że dostaną wszystkie mamy ale od grudnia przyszłego roku bo kasy nie będzie. Kaczki zapyziałe. :(:(:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry