reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja i tak cieszę się, że mamy taki rząd. Nawet jak nie dostaniemy becikowego to się cieszę :)

Monika, a pamiętasz któryś rok bez podwyżek? Ja nie pamiętam, bez względu na to kto był przy władzy

Przecież może być tak, że jeśli prezydent zawetuje, ustawa wróci do parlamentu i po głosowaniu bedzie obowiązywać!!! Poczekajmy zamiast sie już teraz złościć :)

reklama
kochane! wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Będzie to dla nas szczególny rok :D zyczę Wam (i sobie też) dużo siły , radości z naszych maleństw, szcześcia w miłości...

Ja tez przylaczam sie do zyczen! Szczesliwego Nowego Roku!
Wlasnie wrocilismy ze spaceru. Wszyscy wystrojeni podazali na jakies imprezy a my truchcikiem po jakis dobry film do wypozyczalni! A Wy jak spedzacie dzisiejszy wieczor?

Dziewczynki, pragniemy złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego 2006 Roku! Życzę nam jeszcze łatwych i przyjemnych porodów :)

I ja przyłączam się do życzeń! Szczęśliwego Nowego Roku 2006!!! Obyśmy miały łatwe i szybkie porody, by nasze dzieci sprawiały nam same radości!

Aby wspomnienia po tym nadchodzacym 2006 roku były pełnie miłości i szczęścia...

no i uśmiechu na trudy drogi, która nas czeka, siły by pokonywać przeszkody i zrozumienia dla i od wszystkich ;)

a co do tego roku, który własnie po cichutku (u mnie na osiedlu - to niezbyt cicho) mija...

ciesze sie że był jaki był​

wczoraj w tramwaju zrobiłam krótkie podsumowanie mijającego roku - mam za co dziękować, jakże był inny od poprzednich ...i jak ten nadchodzący będzie inny :D
Imprezka była fajna, nawet udało mi się, pomimo bólu spojenia, trochę pokiwać ;D Smalec z chlebem upieczonym przez mamę kolegi (tego od smalcu) - pycha!!. Cieszę się, że byliśmy...

witam Wszystkie w Nowym Roku 2006 i życzę wszystkiego co najlepsze

wczoraj siedziałam przed tv ale nic nie było mąż w inrernecie, mały spał
złożyliśmy sobie życzonka i lulu
w tym bloku chyba nikogo oprócz nas nie było cisza jakby makiem zasał a po 00.00 tylko 2 nędzne strzały ;) ;)

poużywaliśy trochę życia ;D

reklama
Ja również przyłączam się do życzeń Noworocznych.

U nas cisza. toast wznieśliśmy wodą żeby mi nie było żal. Pooglądaliśmy fajerwerki i lulu. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry