reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a my jak wybyliśmy w Sylwestra koło 21:00, to wróciliśmy wczoraj o 19:00, potem zgarnęli nas sąsiedzi na kolację i zlądowaliśmy w domu koło 22 ;D ;D ;D Ale szaleństwo!!! :)

Kinga Ty to masz fajnych tych sąsiadów tu kolacja tu obiadzik ja nigdy nie miałam fajnych sąsiadów moi rodzice mają w rejonie perkusistę, pijaka który wali żonę i ciągle jest policja i takich tam
ja miałam starą babcię która ciągle coś chciała kiedyś przyszła o 6 rano żeby kupić jej teraz w tej chwilli mleczko bo puszek nie ma co pić - Kur.... rozumiem że mogliśmy jej robić zakupy bo ledwo chodziła a le w sobotę o 6 rano się dobijać bo jej kot nie ma co pić to lekkie przegięcie

w kolejnym mieszkaniu obok mieliśy imprezowiczów ciągle metal i taki tam music do 5 nad ranem

w kolejnym mieszkaniu obok wyjący całymi dniami dberman bo od 6 do 19 nikogo nie było

a teraz cisza całe szczęscie poza tym że nad nami mieszka siostra eks Mirka ale to akurat rybka :)

W Polsce najblizsi sasiedzi mieszkaja jakies 100 metrow od nas.Na Wegrzech mieszkamy w bloku i mamy cholernie balaganiarskich sasiadow ktorzy pod oknem naszej lazienki ( wejscie do mieszkania jest jakby ze wspolnego tarasu) urzadzili sobie skladowisko- czego tam nie ma- wentylatory, rower stacjonarny, dywaniki ,mala spizarka, pojemnik na obierki, smietnik po prostu wszystko. Aha i za kazdym razem jak dzwoni do nich telefon to wychodza na zewnatrz i rozmawiaja pod naszymi drzwiami-chyba po to zeby nam pokazac ze maja telefon...odpal

w ogole jakie smoczki trzeba kupic?????????????silikonowe czy lateksowe????????????????????mogloby nie byc ich tyle chcialam kupic dzis z mezulkiem butelki i smoczki ale jakie tu wybrac????????????azik moze ty co kobitko wiesz jakie sa lepsze?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry