Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wszystkiego naj dziewczyny Przede wszystkim krotkiego i latwego porodu
Moje malenstwo nasluchalo sie wczoraj troszke Najpierw maz wlaczyl na ful muzyke z nowych 5 glosnikow, a potem puszczalismy rakiety i petardy Winka byl tylko 1 lyczek po polnocy, a o drugiej juz lulu, wiec dzis jestem wyjatkowo wyspana i w ogole nie mam kaca ;D ;D ;D Za to maluszek wariuje nieziemsko :laugh: Ale fajnie, bo mnie caly czas w lewy bok wali Raz mialam nawet wrazenie, ze wyraznie poczulam mala stopke! :laugh: Ale moze tylko mi sie wydawalo. Dzisiaj odwiedzamy znajomych - jak juz sie ze sniegu odkopiemy
Zobaczycie- fajny bedzie ten 2006 rok
Anik ale masz slicznego pieska!kocham sie w takich malenstwach kiedys mialam pudelka U nas tez spokojnie minol Sylwester siedzielismy sobie w domku podziwiajac z okna sztuczne ognie Malenstwo kopalo jak oszalale chyba urzadzilo sobie impreze w brzuszku zjedlismy pyszna kolacje i wypilismy po piwku oczywiscie 0% cytrynowe mniam.
ja po wypiciu kropli winka czerwonego miałam taką imprezę w brzuchu że chyba powinnam czuć się zaniepokojona ;D, chyba że ta dzika aktywność oznaczała niezadowolenia
i oczywiście wszystkiego naj w nowym roku a przede wszystkim lekkich i w przewidzianym czasie porodów zdrowych dzieciaczków ;D ;D ;D
a napiłam sie szmpana - jakyklę zaszumiało mi w głowie po paru łykach, ale najlepszy był Piotrek, dorwałsie do kieliszka i g ooderwać nie mogliśmy, podmieniliśmy mu na kieliszek w osda mineralna...