Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
POMOCY ;D
DZIEWCZYNY POTRZEBUJE LIST MOTYWACYJNY PO NIEMIECKU
SIEDZE W INTERNECIE JUŻ KILKA GODZIN I SZUKAM JAKIEGOŚ TŁUMACZA BO TO MUSI BYĆ MÓJ TEKST POPRAWNY GRAMATYCZNIE MNIEJ WIĘCEJ
MOŻE KTÓRAS Z WAS ZNA NIEMIECKI???
DZIEWCZYNY NIE WIEM CZY MNIE ZAUWAŻYCIE MOJĄ PROŚBE W WATKU GŁÓWNYM WIEC ZA RADA ANIK ZAKŁADAM NOWY WIDOCZBY WĄTEK
POTRZEBUJE LIST MOTYWACYJNY PO NIEMIECKU SIEDZE JUZ KILKA GODZIN SZUKAJAC JAKIEGOŚ TŁUMACZA W INTERNECIE ALE BEZSKUTECZNIE
TO MUSI BYC MOJ TEKST WIEC GOTOWCE ODPADAJA
CZY KTOŚ MA JAKIES POJĘCIE???
POMÓŻCIE PROSZE
http://www.google.co.hu/search?hl=h...języka+niemieckiego&btnG=Google+keresés&meta=
W taki sposob ja znalazlam swojego tlumacza polsko wegierskiego- po prostu napisalam do niego, wyslalam mu tlumaczenie wplacilam kase na konto i po 2 dniach dostalam wszystko przetlumaczone!
Nie znam osobiscie niestety zadnego tlumacza niemieckiego, tylko tak moge Ci pomoc, nie wiem czy cos Ci to da!
Monika, podejrzewam że będę miała ten sam problem ksiądz nas uprzedzał na poprzedniej kolędzie że jak będziemy mieć dziecko, to będzie problem z chrzcinami. i teraz nie bardzo czekam na jego wizytę..też nie uśmiecha mi się iść do ślubu tylko z tego powodu.
a księża mają czy nie mają prawa odmówić- dla mnie nie ma znaczenia- prawda jest taka że większość odmawia. a ja nie mam zamiaru polować na takiego, który nie odmówi. jeszcze nie wiem co zrobię, ale już od jakiegoś czasu mnie to męczy..
I to mnie wlasnie wkurza w Polsce! tutaj na Wegrzech nikt nie ma slubu koscielnego, ba moj maz i jego rodzina nawetnie mieli komunii ale kazde z dzieci bylo bez problemu ochrzczone!!!!