reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
POMOCY ;D
DZIEWCZYNY POTRZEBUJE LIST MOTYWACYJNY PO NIEMIECKU
SIEDZE W INTERNECIE JUŻ KILKA GODZIN I SZUKAM JAKIEGOŚ TŁUMACZA BO TO MUSI BYĆ MÓJ TEKST POPRAWNY GRAMATYCZNIE MNIEJ WIĘCEJ
MOŻE KTÓRAS Z WAS ZNA NIEMIECKI???

DZIEWCZYNY NIE WIEM CZY MNIE ZAUWAŻYCIE MOJĄ PROŚBE W WATKU GŁÓWNYM WIEC ZA RADA ANIK ZAKŁADAM NOWY WIDOCZBY WĄTEK
POTRZEBUJE LIST MOTYWACYJNY PO NIEMIECKU SIEDZE JUZ KILKA GODZIN SZUKAJAC JAKIEGOŚ TŁUMACZA W INTERNECIE ALE BEZSKUTECZNIE
TO MUSI BYC MOJ TEKST WIEC GOTOWCE ODPADAJA
CZY KTOŚ MA JAKIES POJĘCIE???
POMÓŻCIE PROSZE :)

ja sie zastanawiałam co ksiądz powie jak byłą w ciązy z Piotrkiem - jakby mi coś takiego powiedział - ja i mama wyprosilubyśmy go z domu -

bez wzgledu na to jak zyja rodzice nikmt nie ma praw odmówić dziecku chrztu - to ich obowiązek...

zastanawiam się czy teraz ksiądz nadal będzie miły :)

a ode mnie to na wet spowiedzi nie chcieli przed chrztem - stwierdzili że to i tak nie ma sensu ;D

Monika, podejrzewam że będę miała ten sam problem :( ksiądz nas uprzedzał na poprzedniej kolędzie że jak będziemy mieć dziecko, to będzie problem z chrzcinami. i teraz nie bardzo czekam na jego wizytę..też nie uśmiecha mi się iść do ślubu tylko z tego powodu.
a księża mają czy nie mają prawa odmówić- dla mnie nie ma znaczenia- prawda jest taka że większość odmawia. a ja nie mam zamiaru polować na takiego, który nie odmówi. jeszcze nie wiem co zrobię, ale już od jakiegoś czasu mnie to męczy..

I to mnie wlasnie wkurza w Polsce! tutaj na Wegrzech nikt nie ma slubu koscielnego, ba moj maz i jego rodzina nawetnie mieli komunii ale kazde z dzieci bylo bez problemu ochrzczone!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry