• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a mój lekarz ciągle biadoli żebym odstawiła sól bo to woda zatrzymuje się w organiźmie i sól podwyższa ciśnienie, chyba facet zwariował ja już i tak jadam niesłone breje a i tak tyje, puchne i robię się coraz bardziej podobna do mamy muminka

fionka pisze:
a mój lekarz ciągle biadoli żebym odstawiła sól bo to woda zatrzymuje się w organiźmie i sól podwyższa ciśnienie, chyba facet zwariował ja już i tak jadam niesłone breje a i tak tyje, puchne i robię się coraz bardziej podobna do mamy muminka

Fionka, ja też puchnę od kilku dni, ale to głównie na wieczór, widocznie tak już będzie z nami do porodu :)

ja niestety jestem cały czas taka "nadmuchana" jedyne co chyba mi nie puchnie to puki co twarz ale to też pewnie do czasu.... no trudno czego się nie zniesie dla kochanego maleństwa....... a za parę lat przyjdzie taki mały człowiek do mamusi i jej napyskuje ;D ;D ;D

kurczę pewnie też niedługo spuchnę jak na razie nękają mnie dusznosci już nie wiem jak mam leżeć ,w nocy myśłalałam że się uduszę

spałąm dzisiaj z mężem już jest zdrowy i dzięki temu nie budziłam się na plecach bo miąlam wielką blokadę ;D

ta dudzności to też bardzo miła dolegliwość a do tego pierwy raz w życiu jest mi permanentnie goraco, wcześniej było mi ciepło chyba tylko w upał 35 stopni

kasianka - miałam na myślio błędne myślenie - nic nie ma praw rzutować na to czy moje dziecko będzie ochrzczone czy nie - w ten sposób nikt na swiecie nie powinien być ochrzczony....

reklama
mi też jest ciepło i bardzo mnie to cieszy. Rafał wkurza się, bo ja ciągle wyłączam ogrzewanie w domu, a on marznie... Nigdy tak ze mną nie było.... chociaż stopy mam chyba wiecznie zimne... dziwne stany

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry