• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć Dziewczyny!
miałam dziś koszmarny dzień! rano idąc po prostej podłodze w pokoju zwichnełam sobie rzepkę w kolanie. Pogotowie zawiozło mnie do szpitala, musiałam czekać 8 godzin, bo jadłam o 6 sniadanie. Nastawiali mi nogę pod małą narkozą, bo wczesniej próbowali na "żywca", ale lekarz stwierdził, że to za duzy ból i stres na dzidziolka.
Tak więc spędziłam dniówkę na izbie przyjęć, potem miałam jakieś 3-4 minuty narkozę, nastawili mi staw. Pewnie będę już od końca ciąży w domu...
Pierwszy lekarz ostro mnie wyprowadził z równowagi - chciał mi robić prześwietlenie, choć wszyscy mówili, że nie, bo jestem w ciąży. Debil stwierdził, że to co, że inni piją w ciąży wódkę i rodzą zdrowe dzieci.  >:( Ależ go zjechałam!
Potem juz trafiłam na super fajnych lekarzy, konkretnych, miłych, super się mną zajęli. Super, że Krzyś mógł być cały czas ze mną.
AAA!!!
dowiedziałam się od koleżanki z pracy, że Dyrektorka z pracy dzwoniła do dyrektora szpitala, żeby się mną dobrze zajęli. JESTEM W SZOKU!!! Kochana dyrektorka! :)

osinko, biedaczysko ze zwichniętą rzepką!!! nie martw się, nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło!!! Sama nie chciałaś iść na zwolnienie, to Cię przymusiło. Głowa do góry, z nami miło spędzisz czas ;) Masz teraz okazję wyprzedzić agęo (z ilością odpowiedzi :laugh: :laugh: :laugh: )

reklama
osinko nie pozostaje Ci nioc innego jak odpoczywać, odpoczywać i odpoczywać a może to i dobrze, bo trochę z musu ale się pobyczysz a na dziką aktywność będziesz miała jeszcze czas i to już niedługo
pozdrawiam i dochodz szybciutko do formy ; :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry