• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
KingaP pisze:
osinko, biedaczysko ze zwichniętą rzepką!!! nie martw się, nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło!!! Sama nie chciałaś iść na zwolnienie, to Cię przymusiło. Głowa do góry, z nami miło spędzisz czas ;) Masz teraz okazję wyprzedzić agęo (z ilością odpowiedzi  :laugh: :laugh: :laugh: )

to samo powiedział Krzyś- "teraz to będziesz miała statystykę na BB" ;)

reklama
będzie dobrze!!! miałam to 3x, to jest czwarty ;)
nie ćwiczę, utyłam, obluźniły się wiązadła i kolano nie wytrzymało - a od ogólniaka miałam spokój!

Krzys jest lekko zły, że nie mam gipsu - twierdzi, że bardziej trzymałby mnie na miejscu, a tak... za kilka dni wrócę do formy ;) żartuję, nie będę szaleć

najważniejsze, że Agaciora chyba całkowicie olała narkozę, jak się obudziłam, to tylko chwilkę panowała cisza, a potem już rozszalała się i szaleje non stop do teraz! kochane dziecko!!!! starałam się nie denerwować i nie dopuszczać złych myśli, chyba do niej nie dotarły ;) Krzyś smiał się, że to mały samolub ;)

Przejrzałam listę i załamka...prawie wszystkie wiecie co tam się u Was chowa, a ja nadal nie wiem i chyba poczekam jeszcze te "parę" ;) dni (całe 61) i już będę wiedzieć w 100% ;D ;D ;D

reklama
agao pisze:
a ja mam straszne schizy i co gorsza dzidzi się nie odzywa chyba isę obraziło maleństwo na wstrętną mamę

sidzisz przed kompem i je męczysz i nie ma kiedy i jak do Ciebie puknąć :D . Aga głowa do góry i marsz do wyrka to się mały rozkopie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry