• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aniam pisze:
Agao jak ja wczoraj duzo siedzialam i troche chodzilam a bardzo malo lezalam- tak po godzince najwyzej, to malutka tez cicho siedziala,  a jak dzisiaj lezalam prawie przez caly dzien z malutkimi przerwami to tak zaczela wariowac, ze hej! :)
Momze tez potrzebujesz wiecej odpoczynku?

Ja zauważyłam, że kiedy mam aktywny dzień, to maleństwo jest w miarę spokojne, a kiedy leżę to samo sobie dostarcza ruchu :-)

To jest takie słodkie :-) Ja to już bym chciała, żeby się maleństwo urodziło, wczoraj śniło mi się (podczas tych dwóch godzin w nocy, kiedy dało mi spać :-) ), że karmiłam :-) I było super! :-) Ciekawe jak to będzie w rzeczywistości :-)

Osinka bidoczku...wspolczuje z ta rzepka.
A ja mojego probowalam ostatnio zlapac za nozke i prawie mi sie udalo-ale maly chyba sie przestraszyl bo tak fiknal ze juz wiecej nie odwazylam sie probowac!
W niedziele czeka mnie powrot pociagiem do domu- dowioza mnie stad do Bratyslawy, tam wsadza do pociagu i radz se mala sama! ;) Musze raz zmienic pociag, znowu bede liczyla na nieslychanie uprzejmych slowakow przy wysiadce i wsiadaniu.Troche sie boje bo jednak 5 godzin w pociagu sama, ale nie mam wyjscia.

Wlasnie rozbieram choinke bo maja nam dzisiaj przywiezc duuuzy stol i 6 krzesel ktore kupilismy ( gwiazdkowy prezent od babci ktora twierdzi ze nie ma rodziny bez porzadnego stolu) a choinka ma 2 metry wiec stol by sie nie zmiescil!Juz sie nie moge doczekac az go tu wniosa ( 3 pietro)! W koncu koniec jedzenia przy jamniku na kanapie!

super!!! mi też się marzy stół ale jest tak potwornie drogi że narazie musimy zrezygnować z niego na rzecz różności dla maluszka :) a jeszcze trzeba dokupiś do stołu krzesełka które kosztują bagatel 320 jedno (nie wiem za co taka cena ::))

ja mam dzisiaj wymienianą podłogę w pokoju dzidziusiowym i w domu panuje taki sajgon że jak patrzę na to wszystko to się zastanawiam czy zdążymy posprzatać do narodzin synusia ;D

reklama
fionka zdążycie posprzatać! :) my też odnawialiśmy mieszkanie i ciągnęło mi sie to niemiłosiernie! zdążyłam wszystko posprzatać, a nawet pobrudzić już ścianę :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry