reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

hih, iwosz :), ja zawsze rozpinam kurtke jak gdzies wchodze (zwykle w sklepie albo na poczcie :) Bo w kurtce to rzeczywiscie prawie nic nie widac, a po rozpieciu wrazenie jest bombowe :) Od razu ludzie przestaja sie klocic jak korzystam z wejscia bez kolejki :)

reklama
Fajnie ze wam miejsca ustepuja i w kolejkach przepuszczaja. Ja nieststy stoje w ogonkach, ba ostatnio nawet w kosciele nikt mi miejsca nie ustapil i to na mszy dla Polakow. Brzuch mam wielki i cale szczescie ze nie musze jezdzic autobusem bo bym chyba padla.

hmm, szczerze mowiac to nie maja innego yjscia jak ustapic. SPecjalnie wyczytalam w regulaminie poczty- kobiety w widocznej ciazy sa obslugiwane poza kolejnoscia. W markecie tez sa 3 albo 4 kasy, w ktorych ciezarne maja pierwszenstwo :)

hip hip hurrrrrrrrrrrrrra!!!! remoncik skończony!!!! jeszcze tylko bagatela posprzątać ten pierdzielniczek ale to już z górki!
się okropnie cieszę!!!! ;D ;D ;D

a co do kolejek ostatnio byłam bardzo mocno mile zaskoczona w tesco bo pani kasjerka dostrzegła mnie na końcu kolejki i wydarła się na pół sklepu co by mnie przepuścić, to bardzo miłe biorąc pod uwagę fakt że wszyscy ludzie w kolejce "palili głupa" i dopiero "zauważyli" kobietę w ciąży po interwencji kasjerki (a była to kasa pierwszeństwa )

dziewczęta! Nie myślcie o mnie jak o podstępnej ciężarówce!!! Ja ubieram się tak, bo znudził mi się szalik na zewnątrz... A jaki z tego pożytek... !!! :)

Ostatnio jak jechaliśmy z Rafałem tramwajem zapytał mnie na całą parę: KOCHANIE, MOŻE POPROSZE TĄ (i tu wskazał prawie palcem) PANIĄ, ŻEBY CI USTĄPIŁA MIEJSCA, BO JESTEŚ W CIĄŻY??? A babka łeb w okno... Więc ja na to, że nie trzeba, ja postoję, a kobieta kobiety nie zrozumie... I wstał jakiś facet...

ja sie juz przyzwyczaiłam ze mi NIE ustępuja miejsca....co poradzic...pewne rzeczy poprostu wynosi sie z domu.....

wczoraj byłam u Agawy1....niestety musi zostac w szpitalu az do rozwiazania.....z czego nie jest za bardzo zadowolona....ale generalnie u niej bez zmian...do porodu bedzie brac Fenoterol....oczywiscie kazała WAS pozdrowic :)

właściwie składam się z brzucha do którego doczepione są cztery nitki w postaci rączek i nóżek i mały łepek ;D ;D ;D, no a inna sprawa że
Fionka- co za cudowny opis. :D :D :D

Ja tez uważam, że nie powinnyśmy słuchac horrorów z porodów innych. To nie ma sensu, każda z nas jest inna, ma inny próg bólu i będzie miała inny poród... Nie ma co się stresować dodatkowo.

reklama
KingaP pisze:
dziewczęta! Nie myślcie o mnie jak o podstępnej ciężarówce!!! Ja ubieram się tak, bo znudził mi się szalik na zewnątrz... A jaki z tego pożytek... !!! :)

Ostatnio jak jechaliśmy z Rafałem tramwajem zapytał mnie na całą parę: KOCHANIE, MOŻE POPROSZE TĄ (i tu wskazał prawie palcem) PANIĄ, ŻEBY CI USTĄPIŁA MIEJSCA, BO JESTEŚ W CIĄŻY??? A babka łeb w okno... Więc ja na to, że nie trzeba, ja postoję, a kobieta kobiety nie zrozumie... I wstał jakiś facet...

trzeba było siąść jej na kolanach ;)

Do góry