reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

KingaP pisze:
osinko! Ja zamierzam sama uszyć kocyki i przybornik do zawieszania na łóżeczku :)

kocyki odpadają - kupiłam 2, bo nie mogłam się zdecydowac który ładniejszy :D jeden będzie w domu, a drugi w samochodzie ;)
a o przyborniku nie pomyslałam! dobra myśl!!!

reklama
pomierz najpierw rzeczy, które chcesz umieścić w takim przyborniku.
Kolega ma mi przysłać mailem zdjęcia, umieszczę je tutaj :)

spróbuję to opisać...

Przybornik jest zawieszony na drewnianym patyczku, ma (chyba) dwa rzędy kieszonek. Kieszonki u góry są zaopatrzone w gumkę, żeby się nie rozwlekały i dobrze "trzymały" zawartość...

co do koszul-szkoda mi kasy na nowe-ta co mam mi pasuje i mimo ze kosztowala grosze to do szpitala mi jej jakos szkoda-wole szpitalne(u nas akurat da sie karmic cycem)te 2 dni jakos zniose no chyba ze dadza mi jakas wielko i bede wygladac jak w worku od ziemniakow to maz mi podrzuci

Jestem przybita bo wlasnie sia okazalo ze nie bede mogla po porodzie jechac z maluchem do jego taty na Wegry, bo trzeba takiemu maluchowi zalatwic paszport, ale zeby to zrobic to najpierw trzeba czekac na pesel i to wszystko trwa ponad 2 miesiace. To jest smieszne zeby dziecko ktore oprocz polskiego obywatelstwa bedzie mialo tez wegierskie nie moglo pojechac do swojego wlasnego kraju! Kurcze chyba bede musiala urzadzic przemyt!!!

reklama
Azik Ja poproszę o zmianę mojego nicka - jestem anian z terminem na 7.03. :-* A płeć nasze Maleństwo pokaże jak już będzie na świecie :laugh:

Do góry