• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
znowu była dość ciężka noc choć troszkę lepsza niż 4 poprzednie ala i tak idę zaraz lulu zjadłam śniadanko i wypiłam kakao mały też jakiś padnięty więc pod kołdrę uciekam

agao - u mnie taki stan trwa od czerwca
najpierw debil skuł wszytskie ściany, łącznie z nośnymi (pode mną), a teraz stawia je na nowo, idiota
w dwóch mieszkaniach pode mną remont trwa od miesięcy wakacyjnych non stop, szlag mnie na miejscu nieraz trafia

u mnie teść remontuje mieszkanie nad nami od początku grudnia ....

stres podwójny - hałas + cały czas wałęsający się teść, udający , że mnie nie zna a jednak skutecznie mający na oku każdy mój ruch - bo jak już mówiłam  - nie mamy firan.

Dziewczynki, wreszcie wracam na łono babyboom, bo właśnie dzisiaj podłączyli mi internet!!!!!!!! :):):):):)
Hurra, jak dobrze znów mieć kontakt ze światem. Pewnie nie zdołam tu nadrobić wszystkich zaległości, ale przynajmniej znowu będę z Wami w kontakcie!

reklama
Od połowy grudnia siedzę na L-4, już do końca. Jestem na fenoterolu, bo macica ciągle mi się stawia. Ale na szczęście nie mam rozwarcia. A poza tym to czuję się bardzo dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry