reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

hej Pytia :)

mam dosyć remontu, mojego "teścia" i Igora!!!

teść umówiłsie na 10 że wpoadnie i pokarze Igorowi jak kłaść głaź - przywiózł ze sobą tynk (!) i 5 kg gładzi (chyba na 0,5 sufitu starczy) jadzie milimetrowe warstwy, nktóre nie pokrywają niczego... czarne plamy betonyu cały czas prześwitują - a ja wiem, że żadna biała farba tego nie pokryje (to już przerabialiśmy) - no i zmarnowane 3 godziny (bo teść przyjechał po 12, a od 9 Igor już spokojnie mógł robić...

słowność jego rodziny doprowadza mnie do szału !!!!!!

jak mi sie ta nerwówka nie skończy - to zwariuję !!!!

reklama
dziewczyny, jak patrze na licznik iwiadomości w poszczególnych miesiacach - to pod tym względem wyprzedzanmy wszystkich i to prawie dublujemy ;)

ale z nas rozgadane mamusie :)

też to ostatnio zauważyłam ;)
a potem się dziwimy, że BB nie chodzi - non stop wrzucamy zdjęcia, mase wiadomości! ;D fajnie!!! przynajmniej mi się w domu nie nudzi, nie wiem jak Wam :laugh:

odkąd się "ujawniłam" też jakoś lepiej znoszę bycie na zwolnieniu - no i nie dręczę Piotrka (choć w sumie to za bardzo go nie dręczyłam);
Osinko - zostało ci równo 70 dni do rozdwojenia się :laugh:

iwosz pisze:
odkąd się "ujawniłam" też jakoś lepiej znoszę bycie na zwolnieniu - no i nie dręczę Piotrka (choć w sumie to za bardzo go nie dręczyłam);
Osinko - zostało ci równo 70 dni do rozdwojenia się  :laugh:

coraz szybciej te dni znikają :) już sama nie wiem co fajniejsze - ciąża i kopniaczki dzidziorka czy maluch w domu ;) pewnie jedno i drugie ma swoje uroki ;D

Osinka, ja tam sie psychicznie nastawiam na pierwsza polowe marca. Lekarka mi powiedziala ze po 8-9 marca to moge juz spokojnie rodzic.

ja się cieszę, że to już końcówka - trochę źle znoszę brak intensywnego ruchu i ludzi (pracy); jeszcze nie wiem jak to jest być mamą i zajmować się maluchem, ale w tej chwili wydaje mi się to być lepszym niż siedzenie na zwolnieniu...

osinka koga mamy dokładnie ten sam termin porodu i jesteśmy chyba na końcu w kolejce do rozdwajania ;D jak tak patrzę na suwaczki to czasami zazdroszczę tym brzuchatkom którym zostało np. tylko 50 dni i fajny będzie napewno ten moment kiedy w marcu będziemy się tu spotykać częściowo rozdwojone a częściowo jeszcze brzuchate ;D

reklama
Aniam pisze:
Osinka, ja tam sie psychicznie nastawiam na pierwsza polowe marca. Lekarka mi powiedziala ze po 8-9 marca to moge juz spokojnie rodzic.

dzisiaj jadę obejrzeć dzidziorka, wymiary irp., zobaczymy co powie lekarz
a początek marca to nie za wczesnie?? terminy mamy na 28.03
od którego tygodnia ciąży poród i ciąża jest donoszona?

Do góry