reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

cholestaza - to choroba wątroby tylk ow czasie ciązy - drapanie zazyna sie od stóp i dłoni a kończy gdzie sie da - jak coś swędzi, nalezy zgłosić lekarzowi - on wtedy zrobi podtawowe badania.

reklama
Azik super ze juz jestes w domku. Odpoczywaj jak najwiecej. Mnie od jakiegos czasu swedza stopy ale nie sadzialam ze moze to byc zwiazane z jakas choroba, musze powiedziec mojej lekarce. Kupilam dzis kombinezoniko-spiworek i troche ciezko mi bylo przypiac pusty do fotelika a co dopiero z dzidzia. Kupilam tylko dlatego ze byl przeceniony z 44 na 5 dolarow bo juz koniec sezonu. Nie wiem jak takie malenstwo przypiac zeby mu rak i nog nie polamac, zaczynam sie juz bac.

Hej Azik - witam i pozdrawiam :)!

muszę się pochwalić ... właśnie obciełam sobie paznokcie u nóg i je pomalowałam SAMA!!! ;D ;D
są piękne czerwone i patrząc od stóp wyglądam jak kobieta!!!

osinka pisze:
zastanawiam się nad zakupem kremu do depilacji miejsc intymnych, tylko nie wiem czy nie zaszkodzi malutkiej? może agao cos będzie wiedziała na ten temat ;)

odradzam w ciąży kremy jak już to plastry chociaż nie wszyscy polecają

kremy zwłszcza w ciąży uiczulaja a poza tym silne składniki nie wiedomo co uczynią

WITAJ AZIK

ja robiłam sobie veet docinałam kawałki i jakoś szło chociaż u mnie zawsze źle idzie zapuszczanie kłaków i zawsze nie wytrzymama tylko się wydepiluję

tylko za mocno ich nie rozgrzej bo wosk ci się wklei między włosy i będzie za mięki żeby go wydłubać wtedy jest masakra jak cię oblepi to nie ma zmiłuj się

Matko, ale miałam idiotyczny sen ...

Osinko - śniło mi się, że urodziłaś synka! Przy porodzie była obecna Aniam i zadzwoniłyście do mnie z tą informacją?! ja też miałam być z Wami ale nie zdążyłam przyjechać, bo urodziłaś bardzo szybciutko i wszystko było ok :) najdziwniejsze jednak było to , że wcześniej umówiłyśmy się, że ten synek to będzie dla mnie, bo ja chciałam chłopca i poczekamy co ja urodzę????!!!!!, na szczęście potem stwierdziłyśmy, że już trudno każda weźmie to co urodziła i nie będziemy się zamieniać!!! :laugh:
mężowie nie uczestniczyli w tym idiotycznym spisku!!! :laugh:

... już mi chyba na mózg pada ... ;)

reklama
Do góry