reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no właśnie niedawno napisałam jej smsa i jak na razie cisza. Mam nadzieję, że osinka śpi, albo rozmawia ze swoim Krzysiem... Albo walentynkują się. Na pewno się odewie

jestem kochane!
byłam dziś na maratonie u lekarzy ;) i mam dość
u mnie wszystko ok, to tylko mi nogi puchną, lekka niedogodność ciążowa, a ja wpadam w panikę od razu ;)

oj, biedulko. Mój pojechał do fryzjera... Zamieniliśmy się rolami :) A potem idziemy do sąsiadów z lodami. Zabiją nas, bo mają dwoje małych dzieci, a my lody wymyśliliśmy... :D

Nie bylo mnie tu kilka dni- i jakie zmiany- Pytia jest juz z malym Jasiem, Kinga wrocila do Nas...
A ja skonczylam dzisiaj sesje i w koncu moge wziac sie za leniuchowanie i czytanie tego na co mam ochote..jak super

osinka pisze:
jestem kochane!
byłam dziś na maratonie u lekarzy ;) i mam dość
u mnie wszystko ok, to tylko mi nogi puchną, lekka niedogodność ciążowa, a ja wpadam w panikę od razu ;)

Osinka, nie martw się, bo mnie też puchną nogi (od kolan do stóp), po prostu postaraj się używać mniej soli (chociaż na mnie to nie działa). Buziaki :)

sylwia532 pisze:
kinga sasiadow zazdroszcze u nas sami tropiciele-czuje sie jak w "truman show"

oj, niedawno miałyśmy z sąsiadką tygodniowe spięcie. Myślałam, że ją uduszę własnymi ręcyma!!! Ale teraz jest ok. Przemyślała, ja jej wygarnęłam i żyjemy...

Fajnie felqua, ze sesja za Tobą. Jestem dumna i mam nadzieję, że żadna dwójeczka nie zagościła w indeksie... :D

reklama
laseczki! odmeldowuję sę na dziś! idę poleżeć, a potem na lody... Ściskam Was serdecznie i życzę miłego wieczoru walentynkowego i spokojnej nocy :) do jutra! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry