reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To wpadaj do Krakowa!
Śliczny, słoneczny i ciepły (+10 stopni) dzień!
Szkoda tylko, że ja jestem przeziębiona i spacerek w taki dzień, może być średnio bezpieczny - najbardziej zdradliwa bywa właśnie taka pogoda...

osinka pisze:
Knguś, Ty już na nogach??
Jak Ci idzie szycie przybornika?

tak, na nogach od 7:00, Rafał w tym tygodniu miał na rano, więc wcześnie chodziliśmy spać, ale przez to leżenie ciągle podsypiam, drzemię i ogólnie jestem wyspana... :)

A z przybornikiem na razie cisza, jutro własciciele maszyny przychodzą do nas na śniadanie, to mnie poinstruują jak się zabrać za nią i dobrze uszyć.

Dzis pochodziłam trochę-byłam na 15 minutowych zakupach, ogarnęłam dom i skroiłam sałatkę warzywną (na to jutrzejsze śniadanie) i zrobiłam gulasz!!!

Po czym przyszedł Rafał z pracy, a ja (przyzwyczajona do tego, że kiedyś dużo więcej robiłam przez cały dzień) mówię do niego: Wiesz kochanie ile czasu zabiera mi to leżenie??? I sama zaczęłam się śmiać, jak usłyszałam co mówię :)

Pytia ładne zdjęcie Twoje z Jasiem. Wklej je w odpowiedzi, żebyśmy mogły Cię pooglądać, bo jest takie malutkie, a ja taka ciekawa... :)

Pytia wyglądasz ślicznie!
jesli możesz napisz ile kg od razu z Ciebie "uciekło", a ile nadmiaru zostało! ;)
strasznie jestem ciekawa czy szybko wrócę do swojej poprzedniej wagi po porodzie!

iwosz pisze:
Koga - w Warszawie też słońce i ciepło  :) Jak się dziś masz? (poza dusznością)

iwosz - niby wszystko ok, ale dawna beztroska zniknęła i cały czas myślę czy mały jest zdrowy i co z tymi nóżkami - to jednak 3 tygodnie różnicy: kość udowa na 32 tydzień, brzuszek - 35, główa - 36

reklama
cześć laseczki

gratulacje PYTIO

jestem wściekła jak nie wiem bo sterowniki mi się popsuły i mam w kopie 16 kolorów niestety nic nie widać prawie żadnych zdjęć wszystkie zdjęcia jak z afryki same murzynki

nie mogę ściągnąć sterowników a płytę gdzieś wcieło nie ma to jak zdolna psuja w domu = mąż

ja żyję ale kiepsko boli mnie brzuszek duszno mi i czuję dzisiaj bóle jak przy miesiączce w poniedziałek idę do gina wymacać szyjkę i sprawdzić co i jak

w środę byłm na ktg żadnych skurczów tętno płodu 140-150

chyba nie nadrobię tej nioebecności tu ikonki mam wielki i literki też do tego te kolory zaraz dostanę oczopląsu od tych kropek

w każdym razie cieszę się że dociągnęłam już do 37 tygodnia :)

pozdrawiam jak coś to się odezwę
jak dam radę dopaść sterowniki to jeszcze qwcześniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry