reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczynki jak obiecałam tak wklejam zdjęcia:)
Pszepraszam za bałagan ;)

A to łóżeczko Oscarka - jeszcze nie przebrane w pościel, bo się pierze :)

reklama
no mamaboo żyć nie umierać!!! super mieszkanko i fajnie , że macie tam balkon, napewnom sie przyda do werandowania maluszka i do suszenia pranka ;) :laugh:

a najlepszą cechą tego mieszkanka jest to...... że wreszcie będziecie SAMI tylko we trójkę

Póki co musimy jeszcze tylko przywieźć z Zabrza tv i stolik, który tam kupiliśmy w sobotę. Bo narazie jedyną moją rozrywką jest układanie po raz setny ciuszków Oscarka, czytanie gazet i książek, słuchanie radia i rozwiązywanie krzyżówek. Ale potzrebowałam tego - tej ciszy i sokoju, bo ostatnimi czasy nie miałam tego zbyt wiele...... Teraz czekamy cierpliwie na Oscarka i wtedy chyba tak naprawdę poczujemy się w pełni szczęśliwi......

Fajnie tak codziennie wchodzić na forum i dowiadywać się, że nasza babyboomowa rodzinka się powiększa :-)

Mam też nadzieję, że takie szybkie porody staną się regułą dla dziewczyn z babyboom :D ;D

sluchajcie, byla wczoraj u ginki i pytalam o to nacinanie, po co jest to uslyszalam ze zapobiegawczo zeby nie peklo samo to raz ale tez zeby uniknac na starosc wypadania narzadow rodnych. moze tez cos w tym jest

Oh my God, obojętne co - o ma związek z nacinaaniem krocza brzmi strasznie!
Wypadanie narządów rodnych? ::) ::)
Ja staram się nie myśleć o tym! I w ogóle jakoś nie boję się porodu, nie żebym była jakoś specjalnie odważna, ale starsam się nie panikować, bo i po co? Najważniejsze jest nastawienie :-) A jak nie będę o tym wcześniej myśleć i zastanawiać się, to może tak z zaskoczenia będzie lepiej :D

reklama
no ja tez mam takie podejscie- tego co ma byc i tak sie nie uniknie wiec po co sobie jeszcze humor psuc. maja naciac? to niech natna i z glowy i tak pewnie bedzie wszytko bolec to i tak juz obojetne mi bedzie byle tylko szybko zobaczyc maluszka. ale na zadne wypychanie sie nie zgodze to jest postanowienie ktorego bede sie trzymac- bo to grozne dla dzidzi- dlatego. niech robi cesarke jak cos nie tak prawda?? a nie takie barbarzynskie metody.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry