Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zasiłek macierzyński przysługuje także pracownicy zatrudnionej na podstawie umowy o pracę na czas określony lub na czas wykonania określonej pracy, z którą umowa o pracę została przedłużona do dnia porodu.
hej kobietki a ja wrocilam ze szpitala. Jeszcze nie rozdwojona. trafilam tam bo mialam gorączke i ból nerek. 3 dni mnie potrzymali. Jezu jaka katorga. Nasłuchałam sie krzyczących kobiet. Az sie boje porodu. FAjnie ze juz tyle dzieciaczków sie pojawilo na bb
a ja dopiero wstałam, rano zajrzałam na bb , zjadłam śniadanko i poszłam spać, jestem jakaś strasznie umęczona i mój organizm zachowuje się tak jakby chciał wypocząć na zapas
fionka to wypoczywaj ile sie tylko da az ci dupcia zdretwieje jesli tylko masz sily lezec, ja tez jestem jakas zmeczona ale poleze godzine i juz mnie nosi