Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
niewiem dlaczego ja mam tak rzadko wizyty czytam tutaj ze chodzicie co tydzien a ja byłam ostatnio 15-02 i teraz mam na 15-03. nie mialam robionego ani razu ktg, na usg mnie tez teraz nie wysylal, i nawet ostatnio nie zbadał sprawdzil tylko tetno dziecka i nic poza tym.
bacia, anian - mam nadzieję że nie uraziłam Was tym postem o nartach i wyjazdach
ja też bardzo czekam na mojego maluszka, chce mi się płakać ze wzruszenia jak sobie wyobrażę, że jest już z nami,
tylko chwilami to wszystko nie jest dla mnie takie czarno-białe i pojawiają się takie zwyczajne tęsknoty za rzeczami, które zwykłam robić wcześniej
najbardziej brakuje mi sportu - dlatego jak widzę słońce i śnieg to mnie roznosi, a niewiele teraz mogę, bo po chwili spaceru szybkim marszem mam zadyszkę :laugh: ale pocieszam się myślą o rolkach już niedługo!
narty planuję już na przyszły rok, a z małym za 3 lata, jeśli polubi - bo 3-latki świetnie już sobie radzą
Koga, swietnie cie rozumiem! Ja tez tesknie do sprawnosci fizycznej i do sportu. I juz bardzo chce kochac mojego maluszka po tej stronie brzuszka. Jak podrosnie to mam nadzieje, ze bedzie mi towarzyszyl na agility
no no azik, widze ze na wiosne to wrocisz do swojej dawnej figurki ciekawe kiedy ja zmieszcze sie w swoje male ciuszki choc juz zakladam ze niepredko to nastapi hehehe