Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
katiNJ pisze:Kurcze tutaj w USA to by zaraz policja przyjechala i zabrala dziecko.
W szpitalu Patryk mial zalozony na w klamerce na pepuszku
chip i gdyby go ktos wyniosl poza oddzial to w szpitalu wlaczyl by sie alaram, ja i maz mielismy na rekach bronsoletki ktore tez by dzwonily.
Ja sie boje nawet do piwnicy wyjsc jak jestem sama w domu z Patrykiem![]()
Osinka,Majka tez sie strasznie odkrywala,wiec zdecydowalam sie na spiworek i to z rekawkami.Narazie majka sie nie poci w nim i jest o.k,jeszcze bardziej ze jak bylo troche cieplej to spalismy przy otwartym oknie.Jezeli sie martwisz ze Agatce moze byc cieplo(jeszcze bardziej ze idzie lato) to kup jej spiworka bez rekaw,sa takie.osinka pisze:dlatego ja wolę Agatę w dzień trzymać w wózku, stawiam ją sobie w drzwiach wejściowych do kuchni i gotuję obiad![]()
gdybym zostawiła ją w łóżeczku, wykończyłabym się psychicznie, wystarczy, że w nocy non stop wstaję i patrzę jak ona śpi - od kilku dni mala nie spi w rożku, bardzo wędruje po łóżeczku, zastanawiam się nad śpiworkiem, ale nie wiem czy nie będzie jej za ciepło...