reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
iwosz jagoda ma to samo, a najbardziej wkurza mnie jeden fakt, za każdym razem jak jest paweł to nie mam dziecka, jagna albo je albo śpi, z kolei jak go nie ma to na porządku dziennym jest noszenie na rękach, zabawianie itd...no a wtedy dowiaduję się, ile to ja mam czasu dla siebie bo mała jest taka a nie inna...tak..tylko,że ona jest tylko taka przy nim, a ja czasem mam wrażenie,że coś robię nie tak,że nie mogę sobie lepiej zorganizować czasu..książki leżą odłogiem, a tu niedługo zbliża się sejsa...

reklama
maga nie zamartwiaj się tym, tylko zadzwoń p[o niego jak Mała będzie wymagała opieki ;)
A co do organizacji czu, już mam opracowany plan: rano - spacer - min.2h, bo może uda się, żeby Pati mocna zasnęła i spała jeszcze po spacerku w domu ;D (co właśnie teraz robi) obadek mój i Patrycji, chwilka oddechu dla nóg i znowu spacer...i zląduję w domu ok. 17, 18. Potem kąpanko, jedzonka i 20 mam czas na prace domowe!!!
A dziś mi się udało, jak weszłam po spacerku do domu jak lunął deszcz...brrrr
A już wychodzi słoneczko :laugh:

U nas pogoda do luftu od kilku dni :( Karola zasmarkana, a jutro jedziemy 200km w jedną strone obejrzec samochód :) Nawet nie wiecie jak sie cieszę :)

A ja od kilku dni naładowana pozytywnie! Siedze przed TV (o ile Karola mi daje) i oglądam Wizytę Papieża. Becze ze wzruszenia!!!! I mimo wielu rzeczy, które mi się bardzo nie podobają w naszej Polsce, w takich chwilach jestem dumna, że tu urodziłam się i żyję!!! Budują mnie postawy tych wszystkich ludzi. Ach, brak mi słów :)

Myślałam, że Jan Paweł II jest niezastąpiony i jest, ale ma godnego następcę!!!

maga - u mnie podobnie bywa. Przy mężusiu Jaś jest o wiele grzeczniejszy niż ze mną ;) Ale nie biorę tego do siebie ;)
Kinga - masz rację, Benedykt XVI stanął na wysokości zadania. Myślę, że ujął tłumy swoją skromnością. Smutne tylko, że Polacy mobilizują sie wyłącznie na te spotkania, a za tydzień z tych pięknych okrzyków "Kochamy cię" nic nie zostanie i znowu wszyscy będą na siebie warczeć (patrz - politycy!)

Pytia - myślę,że oni nie krzyczą "Kochamy cię"

w takich chwilach żałuję,że nie mam telewizora i mogę oglądać tylko te fragmenty,które są w internecie

iwosz, ale super!!!
u nas niestety jest TV, jak poprzedni nam się zepsuł, miałam nadzieję, że choć kilka dni będziemy bez TV, niestety, mój Krzysiek od razu pojechał po nowy ;) szlag mnie trafia, jak TV ryczy do 2 w nocy, a on chrapie skulony na sofie - co noc mu się obrywa ;)

my też dłuuuugo nie mieliśmy telewizora i było extra. A teraz , jak Rafek wraca z pracy i ma chwilę, to TVN TURBO trąbi na okrągło :)

pytia! ja nie jestem lepsza od polityków w moim codziennym zachowaniu... A jednak buduję się i mam nadzieję polepszyć życie moim najbliższym... A z doświadczenia wiem, że niestety nie na długo... Ale staram się :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry