reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

catherinka pisze:
Fionka, a co się dzieje? Dlaczego źle się czujesz?
I jeszcze mam pytanko, co teraz dajesz małemu na kolki?

Catherinko daję mu 2 razy dziennie esputikon w zwiększonej dawce i 2 razy dziennie czopki robione na zamówienie (podobno opatentowane przez jakiegoś profesora) i zobaczymy za parę dni czy skuteczne, a jeśli chodzi o moje samopoczucie to ciągre kręci mi się w głowie i kilka razy miałam takie omdlenia jak w ciąży więc podejrzewam , że to anemia

reklama
A ja się dziś czuję jakbym dziecka nie miała ;-D
Agata usnęła o 8:30 i śpi nadal, karmiłam ją 2x przes sen, nawet się nie raczyła obudzić!!! :D
już mnie ta sytuacja męczy i zaraz ją chyba obudzę, przewinę itp.

osinka pisze:
Agata usnęła o 8:30 i śpi nadal, karmiłam ją 2x przes sen, nawet się nie raczyła obudzić!!! :D

osinko! jak dziecko śpi to rośnie!!! :)

osinko, jak Ci zazdroszczę ;D . Moja gwaizada obudziła się o 6:30 i do teraz przespała się 2 razy po 50 minut. Raz w domu, raz na dworze... ;)

Fionka, miejmy nadzieję, że to "tylko" lekka anemia. Pozażywasz żelazo i na pewno się poprawi!

Osinka, karmienie przez sen? Jak to się robi ???? :) Jak tylko we śnie chcę małego przenieść np. z wózka do łóżeczka to od razu się budzi... Wyjątkiem jest sen po godzinie 20, wtedy śpi prawie jak kamień i już dwa razy zdarzyła się taka sytuacja, że około 22-23 wracaliśmy od rodziców Marcina i Filip przespał włożenie do fotelika, godzinną jazdę, wyjęcie z fotelika, rozebranie i położenie w łóżeczku...

Emila tez vczesto je nie otwierajac oczu placze jak czeka na butle z zamkenietymi oczkami i czasem nawet jak ja podnosze do beknieta to nie raczy sie obudzic tylko powietrze samo z niej ulatuje

osinka pisze:
Agata usnęła o 8:30 i śpi nadal, karmiłam ją 2x przes sen, nawet się nie raczyła obudzić!!!  :D

Nie budź dzidziuni, niech śpi. :)
Jak tak miałam kilka dni temu :D
Nasze córcie to śpochy ;D
Ja ją mogę przenosić i nie obudzi się. Czasami nawet nie wie, że gdzieś była ;D

reklama
Osinka, nie grzesz tylko się raduj, że dziecię śpi ;D Ja bym wiele dała, żeby Jasiek spał w dzien choć połowę tego. Dzisiaj na przykład to już jest mega marudny. Ledwie zipię...

Do góry