reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
anian pisze:
U nas tak samo...dopóki się nie upomnę, że chcę zdjęcie to mężuś sam na to nie wpadnie :( Ale ja nie lubię siebie na zdjęciach więc nie krzyczę za często ;D

Jezuuuuuu! Ja wczoraj obraziłam się na Rafała o to !!!! To cholernik jeden, on robi namietnie zdjęcia Karoli, a mama??? (Oczywiście z Karolą :) )

reklama
KingaP pisze:
my mamy aparat z klapką. Można ją ustawic tak, że widzi się siebie :) Taki to wypasiony aparat sobie sprawiliśmy :)

a jaki masz aparacik?

bo ja stawiałam na minoltę - ale łobuzy zamknęli produkcję cyfrówek i boję sie że później nie będzie części...

Asiu, mamy Canona Power Shot A610. jestesmy z niego bardzo zadowoleni. Robi bardzo dobre zdjęcia, ma bardzo dużo fajnych funkcji (np. zdjęcia seryjne, które pstryka co sekundę i można wybrać sobie najładniejsze). Kolory na zdjęciach też są bardzo ładne.

Ja jeszcze wszystkich jego mozliwości nie odkryłam ale i tak jestem zachwycona

kurcze chyba sie zastanowie nad zmiana aparatu
mi sie w moim podoba to ze mam do niego drukarke i ladne drukuje zdjeica

I my mamy Canona Powershota tyle, że A520 :) I też bardzo polecam, różni się od tego Kingi chyba tylko tą klapką :)Poza tym Canon to Canon, od początku byłam za tą marką, zresztą mój kolega, zapalony fotograf, używa też Canona, tyle, że on ma cyfrowkę lustrzaną ... ach ... marzenia... :)

ja swojego nie obcykalam jeszcze
wiem ze mozna ustawic tak zeby za 10s pstryknal sam ale ja nie umiem
a kombinowac nie bardzo bo kiedys tak pogrzebalam ze glowa mala
u mnie podstawowe rzeczy tylko w gre wchodza ;)

reklama
hm...my nawet cyfrówki nie mamy...robię lustrzanką - czasem si trafi kumpel z aparatem i wtedy robimy małemu sesyjkę...
w niedzielę wybieram się z tym kumplem właśnie do Góraszki - mam nadzieję na kilka...(dziesiąt) zdjęć 8)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry