reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
azik pisze:
KingaP pisze:
my mamy aparat z klapką. Można ją ustawic tak, że widzi się siebie :) Taki to wypasiony aparat sobie sprawiliśmy :)

a jaki masz aparacik?

bo ja stawiałam na minoltę - ale łobuzy zamknęli produkcję cyfrówek i boję sie że później nie będzie części...

Ja  mam od kilku miesiecy Konike-Minolte lustrzanke cyfrowoa. Zdjecia wychodza ladne tylko jedyna wada jak dla mnie jest to ze trzeba patrzec przez dziurke-jak w zwyklej lustrzance  a dopiero zrobione zdjecie widac na wyswietlaczu ;D Ma sie wscieka jak mu o to mowie bo ten apatrat to jego cacko. Aparat jest tez  wielki   ::)

Dziewczyny poradzcie mi co ma robic. Patryk wpycha sobie paluszki do buzi tak gleboko ze az ma odruch wymiotny. Dzis rano zwymiotowal, na szczscie Lukasz juz wstal do pracy i szybko zareagowal. A maly nadal wpychal sobie lapki i dalej sie harczal. lapek nie drapek mu juz nie zaloze bo chyba nic nie pomoga a jedynie moga zaszkodzic, jeszcze sobie sciagnie i zostanie mu w buzi albo bedzie ssal material.Nie wiem sama co tu wymyslec.

Wracajac do ogladania tv to Baby Einstein maja specjalne dvd i video kasety dla dzieci, takze cd. Kolezanka bardzo polecala, mowila ze jej dzieci uwielbialy. Wiecej na babyeinstein.com. Ja mam karuzelke z tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Mysle ze poczekam z tymi dvd do 6 miesiaca.

o matko!!! moje dziecko to fan tv!!!
wlasnie leci Kasia i Tomek i on cały czas do nich gada :laugh: :laugh: :laugh:
chciałam go odwrócić tyłem , bo zawsze tak robie ale mnie tak rozśmiesza - zagłusza wszystkie dilaogi :laugh: :laugh:

Kasiula - kupiłam ten Muzyczny Ocean, który Ty zdaje sie masz. Maksowi sie podoba - dziś zawzięcie kopał w kraba i wysłuchał wszystkich melodyjek ;D

Dziewczyny poradzcie mi co ma robic. Patryk wpycha sobie paluszki do buzi tak gleboko ze az ma odruch wymiotny. Dzis rano zwymiotowal, na szczscie Lukasz juz wstal do pracy i szybko zareagowal. A maly nadal wpychal sobie lapki i dalej sie harczal. lapek nie drapek mu juz nie zaloze bo chyba nic nie pomoga a jedynie moga zaszkodzic, jeszcze sobie sciagnie i zostanie mu w buzi albo bedzie ssal material.Nie wiem sama co tu wymyslec.

Wracajac do ogladania tv to Baby Einstein maja  specjalne dvd i video kasety dla dzieci, takze cd. Kolezanka bardzo polecala, mowila ze jej dzieci uwielbialy. Wiecej na babyeinstein.com. Ja mam karuzelke z tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Mysle ze poczekam z tymi dvd do 6 miesiaca.

katiNJ niestety nie potrafie Ci poradzic, ale moj Karol wlasnie tez zaczyna tak robic - wydaje mi sie ze to musi samo minac :)
a co do Baby Einstein to jak mieszkalam w Anglii to slyszalam duzo pozytywow na ten temat :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry