reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
azik - co za beznadziejny gość z twojego dyrektora! Ja wracam we wrześniu na 1/2 etatu, ale też obawiam się, czy za rok mi nie podziękują, podając za powód, że byłam tylko na pół etatu ::)

reklama
Piotrek jedzie jutro po autko - oj będzie się działo ... ;D
a w przyszłym tygodniu zaczynamy remont u teściów - będziemy przystosowywać 2 pokoje dla nas; trochę szkoda, że nie mogę się rozkręcić z urządzaniem - ale to poczeka aż będziemy mieć własną chatkę - chciałabym urządzić kuchnię, podobierać szafki... Ach - te marzenia....

Aniam pisze:
Pytia a bierzesz wychowawczy ? bo na wychowawczym mozesz pracowac na 1/2 etatu i wtedy nie beda mogli cie wylac.

Jak to, można wziąć wychowawczy i jednocześnie pracować? Napisz mi coś więcej na ten temat, proszę! A co wtedy z umową o pracę? Bo mi umowa kończy się 31 sierpnia i dlatego właśnie musze wrócić przynajmniej na 1/2 etatu, żeby umowę przedłużyć i nie stracić pracy.

azik: gratuluje skonczenia studiow i obronienia sie!!! ale wspolczuje z ta praca :( tego ci wlasnie brakowalo no nie??-stracic prace gdy podnioslo sie kwalifikacje...

kasiula: glos oddany!!! mam nadzieje ze pomoge. ja tez chcialam wyslac zdjecie ale bylo za duze a ja ciemna masa nie potrafilam pomniejszyc :) trudno w przyszlym roku...
tak wiec teraz kasiula widze ze masz fory ale nastepnym razem to juz bedziesz miec konkurencje :D

Pytia, dlaczego masz umowe na czas okreslony ? Wiesz ze wg przepisow z nauczycielem kontraktowym podpisuje sie tylko umowe na czas nieokreslony ?ja dowiedzialam sie o tym po fakcie- teraz w poniedzialek mam sprawe w sadzie pracy o zmiane umowy na umowe na czas nieokreslony (bo podpisalam na czas okreslony i przedluzyli ze mna tylko do dnia porodu), dam ci znac jaki bedzie wynik sprawy.
co do pracy na urlopie wychowawczym- mozna spokojnie pracowac jesli to nie przeszkadza w opiece nad dzieckiem, czyli nie na etat ale na pol jak najbardziej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry