reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mon ika u mnie ze spaniem gorzej w dzień przy takichupałach jagoda śpi może 1,5 h....
za oknem burza z piorunami i ulewa nie z tej ziemi...dziwię się,że mała śpi przy takich grzmotach...jak dobrze,że zaliczyłyśmy już spacerek, bo teraz to już napewno nigdzie nie wyjdziemy...

reklama
U nas 33 stopni w cieniu.Koszmar!!!!!!!!Okna mam zamkniete z zewnatrz wchodzi takie gorace powietrze ze nie da sie czym oddychac.Majka pije jak szalona,w sumie ja tez.Tak samo stosuje chodna kapiel kiedy zobacze ze ma goraca skore i marudzi.Teraz sobie lezy na pieluszce nawet bez papmersa,zeby skora pupy troche odpoczela.

a karmisz go piersią czy sztucznie?
karmie Igorka sztucznie dlatego juz zaczynam powolutku mu podawac jakies inne smaki :) :) gdybym karmila piersia to z tym bym jeszcze troszke poczekala pozdrawiam

monika_pk pisze:
mam pytanie ...a czy teraz wiecej wam spia....przedtem potrafiła zdrzemnac sie pół godzinki i ponownie była aktywna a teraz ma druga dzremke prawie 2,5 godzinna...
Selinka spi ok 3-4 godzin dziennie , przed poludniem ok 1-1,5 i po poludniu ok 2-2,5 godziny, na spacerku robi sobie drzemki 20-30 minutowe bo przeciez tyle ciekawych rzeczy ze trzeba troche poobserwówac :)

Jaś w ten gorąc nie bardzo chętny do jedzenia. Próbuję dawać mu jabłkowo-melisową herbatkę, ale różnie to z jej piciem bywa. Czasem wypije troszkę, a czasem po prostu nie chce. A cyca też nie chce...

Dzisiaj kąpałam już Jaśka trzy razy. W chłodnej wodzie wyraźnie było mu lepiej ;D

ja próbowałam podawać herbatkę ale Maciuś nie umie pić z butli i tylko się złości, chłodzę go kąpielą w letniej wodzie jak widzę, że jest przegrzany i się denerwuje, śpi bardzo mało i niespokojnie, noce to koszmar, jak nie było upałów to przesypiał już nockę bez przerw na karmienie, a teraz w nocy wycie i noszenie na rękach....koszmar

Maks leży na ręczniku albo na wilgotnej pieluszce na przewijaku, przecieram go co jakiś czas mokrą pieluszką
w domu 30 stopni!
popija trochę samej wody ale woli zdecydowanie herbatke rumiankową no i mniej je

reklama
Dziewczyny w dziale luty 2007 pojawiła się marcówka z prośbą o utworzenie wątku dla mamuś które urodzą w marcu 2007. jak któraś z was wie jak to zrobić to pomóżcie dziewczynie bo ja nie mam pojęcia jak zakłada się taki wątek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry