• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anik NAPEWNO będzie wszystko dobrze, bo nie może być inaczej, trzymam kciuki za serduszko Krystianka i wspaniale , że buziulka zaczęła się goić :)

reklama
halo, halo !!!!!
ale duuuużo napisałyście!!!!!!

wróciliśmy znad morza, było super
Maksikowi bardzo się podobał szum morza i osmagał go wiaterk kapkę, więc jest lekko opalony :) :) :)
... ja jestem okropnie czarna ... mimo, że cały czas w cieniu pod parasolem, ale cóż ja się opalam chyba nawet przez szybę ;)

Anik - trzymam kciuki za samoczynne zarośnięcie się przegrody :-*

a do wszystkich mam, które borykają się z problemami zdrowotnymi maluszków - bądźcie dzielne jak dotychczas i myślcie pozytywnie, buziaki

Anik! Badz dobrej myśli, wszystko bedzie dobrze. najważniejsze, że lekarze szybko reagują!

Koga! jak fajnie, że już jesteś z nami, czarnulo :)

anian pisze:
koga nie chwal się opalenizną, bo mnie zazrdość zrzera :laugh:

:)
chetnie się podzielę oplenizną, bo to wcale fajnie nie wygląda
ja to po rodzicach mam, że się tak na czarno opalam w cieniu i grubo wysmarowana kremem 8)
widzę, że Maks chyba te cechę po mnie odziedziczył, bo też się opalił :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry