• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no no
myślę że to niesamowite jest, byc mamusią
urodzić takiego małego czlowieczka
takie cudo :angel:
i patrzeć jak rosnie, jak sie wszystkiego uczy..

ja też kocham moje skarby moooooooooooocno :)

i też strasznie lubie oglądać zdjęcia i wspominać ::)

reklama
u mnie wciąż numerem jeden jest Rafał :)

A ja często przy karmieniu łzy ronię ze szczęścia.

Dziś podpieniona wysłałam wieczorem rafała do sklepu i zostałam sama z Kozą w domu. chciałam iść po odkurzacz, żeby się rozładowąć na podłodze :) Przez przypadek ucałowałam Karolę w szyję (z boku), a ona w śmiech i to taki głośny. No myslałam, że umrę. Chyba z 20 minut ją calowałam, a ona chichrała :) Nerwy odpuściły :)

no myslałam ze to tylko ja mam jakis takie dziwne myśli ale dla mnie to jest mega szczescie i wyczyn mieć dziecko urodzic je i wychowywać
::)

reklama
Jestem już spokojna co będzie się działo z Patrytcją jak będę musiała iść do szkoły. Moja ciocia się zgodziła i będzie się nią zajmować :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry