• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jak kupie tanie bilety to lece za 2 tyg. a jak nie to za miesiac
zleci...........
mam dobry humorek bo ostatnio kipesiutko bylo

powiem mezykowi zeby na moj przyjazd schlodzil skrzyneczke karmi(sie normalnie potne jak tam karmi nie bydzie 8))

no wiesz ja bym tu chciala wrocic do swojej ojczyny
nie wiem jak maz raczej nie
ale poki co mam do zastanowienia 5 lat(tam obowiazaek nauki od 5 lat)
a wroce w maju w przyszlym roku-na komunie chrzesniaka

własnie miałam o to pytać, Sylwia! mnie to załamuje, że takie czasy przyszły, że żeby czegoś się dorobić trzeba tyle poświęcenia!!! Masakra!

Oddałam głos na Bartusia!W następnym konkursie zamawiam Wasze głosy dla Karoli :)

SYLWIA gdzie wyjeżdzasz ???
też jestem zdania takiego jak KINGA ale co zrobić całe życie na mieszkaniu rodziców nie widzi mi sie
więc takze planujemy wyjazd
maz ma kupiony juz bilet na 5wrzesnia
ja sie tu chyba zapłacze sama :(

reklama
sylwia: ale bedziesz czasem do nas pisywac?? bo my sie tu zaplaczemy bez ciebie ::)

kinga: jak zglosisz mala do konkursu to ma pierwszy glos ode mnie ;)

kasiula: trzeba szukac dobrych stron w tej sytuacji, bo bedzie ci niezwylke ciezko jak bedziesz tak sie zalamywac ;) glowa do gory, przy emi zleci ci strasznie szybko czas!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry