• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Musze sie pochwalic, po prostu musze-Jas byl dzisiaj po raz pierwszy na basenie-z poczatku troche sie bal-ale potem tak sie rozhasał -chlapal lapkami, kopal nozkami-byl taki slodki ze myslalam ze go zjem-a tak sie balam ze nie bedzie mu sie podobalo i rozwyje sie na calego-a tu taki szok-prawdziwa ryba!

reklama
feluga ale ekstra :) ja tez chce z kacprem na basen-ale sobie daruje u nas taki obskurny ze sama bym tam za darmo nie poszla
ale cicho bo buduja tzn planuja zbudowac aquapark

SYLWIA ja w irlandii nie bylam wiec nie wiem a w samym londynie w sumie za pieknie to nie jest ale my tam mam nadzieje nie na stałe ::)

sylwia532 pisze:
kasiula udanego wypoczynku
dziekuję :)

na basen to tez bym poszla ale u nas tez syf ja bym poszla na kryty
a ty feluga na jakim bylas tak sama czy na jakis zajeciach dla bobasów???

Bylam sama-tylko tutaj sa baseny termalne-aquapark-baseny tylko dla dzieciakow-woda czysta ,ozonowana-w moim miescie w Polsce to tez bym sie chyba nie zdecydowala zeby wziac Jaska-bo sa tylko solanki.

Wlasnie dostalismy list z informacja ze Panstwo wegierskie zalozylo naszemu dziecku konto i wplacilo na nie ok.1000zl-kwota ta moze dysponowac tylko dziecko i to po skonczeniu 18 lat-rodzice moga jedynie wplacac na to konto ale wyplacac juz nie-fajny pomysl , szkoda ze w Polsce na to nie wpadli

wow! no to jasiu ma juz swoj pierwszy "tysiączek" do wydania!! :) qurcze fakt w Polsce to nikt o tym nie pomysli >:(

ale dobrze ze chociaz w innych panstwach ludzie sa wazni...

jasiu normalnie ci zazdroszcze ;)

Felgua w Anglii tez tak dzieci maja ze dostaja konto od panstwa:) i na takich samych zasadach jak ty opisalas tylko ze dostaja 250 f okolo 15 baniek i za urodzenie 3tysiaki oraz tygodniowo pieniadze (zalezy od zarobkow rodzicow).

reklama
Czesc Kochane kolezanki. Jestesmy juz po przeprowadzce. Bylo ciezko ale juz prawie wszytsko rozpakowane. Dom super, miejsca duzo wiecej niz w starym mieszkaniu a najbardziej mnie cieszy wlasny ogrod do ktorego wychodzi sie wprost z kuchni.

Jutro wyjezdzamy na 3 dni nad Niagare zeby troche odsapnac po tych przenosinach.
Tesciowa na razie ok. Swietnie zajmuje sie Patrykiem. We wszystkim m i przytakuje ;D ;D chociaz na poczatku cos tam gderala ;)

Patryczek dwa dni temu dostal pierwsze stale jedzonko- kaszke ryzowa. na p[oczatku nie bardzo umial sciagnac jedzonka z lyzeczki ale juz idzie mu copraz lepiej. W przyszlym tyg sprobujemy marchewki.

Od poniedzialaku chyba bede juz miala internet wiec bede bywac czesciej na BB.
Pozdrowienia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry