• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
to u nas tak bez wiekszych przerw 5 lat...
a teraz w weekend ma moj mezulek naa "szkolenie" :laugh: jechac od piatku wieczorem do niedzieli wieczorem to ja juz zalamana chodze... boje sie zostac z bartkiem....
chociaz mam tu pod bokiem rodzicow to w nocy Pawel jest niezastapiony bo robi maluszkowi mlesio zawsze...

wiem wiem ze bedziecie tesknic ;)
no pewnie w tych czasach zawsze jakas kawiarenke znajde
ale mezyk zakladac ma neta sobie tylko czasu nie ma
a mi sie konczy umowa jakos pod koniec lipca buuuuuuuuuuuuuuuuu ajuz tu nie zakladam-skocze raz na jakis czas do kawiarenki mam pod nosem

tak tak kinga takie czasy ze emigrowac trzeba,maz chcial byc z nami nie chcial wyjezdzac,ale coz za pensje 700zl to co-ciagle na utrzymaniu tesciow-trzeba sie poswiecic-a tak utrzyma siebie mnie kacpra na godziwych warunkach i jeszcze odlozy,mam nadzieje ze w naszym kraju tez kiedys tak bedzie,

a wiecie co mnie rozbawilo cena bananow-tam kosztuja 1 euro a u mnie w miescie 5 zl-a porownujac zarobki tu i tam to jest smich-ot tak taki glupi przyklad

kasiula tez na wyspe do irlandii-jakos w anglii mi sie nie podoba i tam na pewno bym sie za zadne skarby nie przeprowadzila,do ir.do dublinna tez nie-a jak mus to bym miala niebagatela opory-jestem romatyczka teraz brede miala ogrodek i widok przepiekny-gory las morze..................

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry