• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hmm....mnie nie zgorszył ten tekst jakoś - dziewczyna odreagowuje - lepiej w ten sposób niż miałaby się na dziecku wyżyć; i to jest fakt, że gazety i książki przedstawiają macierzyństwo w samych superlatywach i nie piszą nic o tych trudnych momentach.... a ja je mam też... ale obok tych trudnych jest DUUUŻO tych pięknych...
dajmy jej szansę - może dorośnie....

a ja z kolei jestem w szoku i uwazam ze mogla pochamowac slownictwo nie musiala tak wulgarnie,choc z tego slynie......................mozna miec dosc ale ja ja nigdy o swoim ani o zadnym innym dziecku nie powiedziala bym bachor................
i tak jak pytia mam nadzieje ze jej synek nigdy nigdy tego nie przeczyta.....................

jestem wstrzasnieta naprawde

ja tez jestem w szoku...

chociaż to w jej stylu i może zależało jej na tym , żeby zszokować i żeby znów się o niej mówiło
w końcu nieważne jak byle było głośno

zgadzam się z magą, macierzyństwo nie jest różowe, też miewam trudne chwile i miewam dość
ale kochane czy któraś z Was myślała o nim jak Chylińska??

iwosz nie wszystkie książki i poradniki przedstawiają macierzyństwo w samych superlatywach

reklama
a dla mnie dla mnie(bo z mojego doswiadczenia) porod,macierzynstwo to najwspanialsze co dostalam od zycia
nie mialam jeszcze chwil zalamania,nie mialam tak moze dlatego ze kacper wiele nie wymaga-nie placze-moze gdyby plakal godzinami mialabym inne zdanie?

ale nie musiala pisac tego publicnie jak ma problem-nie wziela pod uwage ze dziecko to za kilka lat przeczyta i co powie-dziekuje mamusiu?
jak miala problem do lekarza-stac ja na najlepszych specjalistow

ot moje zdanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry