reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Spóźnione życzonka dla Maksia i Zuzi - wybaczcie, ciotka Kaśka jeszcze w pracy i teraz dopiero miała chwilkę, żeby na BB wejść :)

Filip dziękuje za wszystkie życzonka, nawet te spóźnione! :)

Izka, no staram się, bo bez BB to już bym nie wytrzymała :D Wypoczywaj i wróć ładnie opalona i z milionem fotek Karolka :)

Magdalena, a ja ostatnio zobaczyłam u Filipa nawet włoski na palcach u nóg i u rąk, takie mini-mini :) Dziecko to jest jednak idealna miniaturka dorosłego człowieka :)

Felqua, zdjęcie Jasia-cud!!!!! :)

Kaśka, trzymaj się i zdrowiej! I ładnie o sobie dbaj!!!!!

Kinga, no tak będę ją miała, ale to dopiero od grudnia !!!! :) Bo dopiero na nowym mieszkanku!

I ja zmykam, ale dopiero z pracy do domku :)

reklama
no ładnie wczora jwieczorem nie weszłam na bb, a tu takie cudaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

u nas miało być łóżkowe BB, ale się przytuliliśmy i usnęłiśmy o 21.30. Piotrek spał od 21 do 6.30. ja teraz wstałam. Piotrek rządzi z moją Wiesią, bo ode mnie śierdzi jakimś płynem na te cholerne wrzody i sięmały rozryczał jak poczuł. biedaczysko.

Kinga Azik - przyjeźdzcie, ale bez tłuczenia, bo pewie Krzysiek mi pierwszy natłucze. ;D

Iwosz:
to ja poproszę o ten zastrzyk. może być nawet bez zezwolenia NFZ!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

dzięki dziewczynki za wsparcie, kochane jesteście

Azik: a seksarki to nasze chłopy chyba razem będą szukać sobie ::)

wszystkiego naj naj dla Krystianka za kolejny miesiac ukonczony!!

hmmm, to chyba tu w wiekszosci nauczycielki sa ???

dziewczyny naprawde zadna nie ma nic wspolnego z WKU ???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry