reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
KingaP pisze:
ja sie martwię, bo to wszystko jest dla mnie takie nowe.Pozatym jestem przerażona powrtoem do pracy :(

przynajmniej wracasz do sowjej starej pracy....
dasz sobie radę, Karola już bedzie duża, a Ty ją bedziesz zostawiać na bardzo krótko.
i masz jeszcze 4 tygiodnie wolnego - nie myśl o pracy

ojojoj

tego to ja się boję - znów wszytko od początku :(

reklama
Mamaoli, zdrówka dla Maksia z okazji 5-cio miesięcznicy!!!

Mokkate - wypoczywaj w słoneczku!!! :)

Iwosz, chodzi Ci może o ten plan, który miał dofinansowywać w jakiś sposób kredyt? Jeśli tak, to gdzieś o tym ostatnio czytałam, tzn. przemknęło mi przed oczami, że coś weszlo. Poszukam - jak znajdę to dam Ci znać.

a ja szczerze mowiac chcialabym zaczac pracowac. jeszcze nigdy od skonczenia liceum tak dluuuuuugo nie siedzialam bezczynnie ( no nie liczac opiekowania sie Zuzia). zawsze pracowalam i bylam niezalezna od nikogo. a teraz czuje sie jakos juz dziwnie  :(. maz pracuje na nas wszystkich a mi glupio tak jakos wydawac pieniazki  ::). gdybym miala z kim zostawic Zuzie przynajmniej na kilka godzinek to chyba bym sie zdecydowala....  8) (oczywiscie nie na caly dzien bo bym chyba umarla z tesknoty  ;D )

Mamaoli wysylam duuuuzo ciepelka dla Maksia

magdalenaB pisze:
aziczku: dasz sobie rade silna dziewczyna jestes :) a gdzie w koncu dostalas prace?? miejmy nadzieje ze warunki tam bedziesz miec lepsze niz w tej starej "robocie" ;)

w ośrodku o wyższym stopniu demoralizacji wychowanków - sami chłopcy (Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy) w małe mieścinie ok 30 km od Szczecina.

zapowiada sie fajnie.

jedyny minus - to od nowa aklimatyzacja moja :) i te 30 km.., teraz miałąm 1 km do pracy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry