reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

reklama
teraz wodniczka jest już w domku, w poniedziałaek znowu idzie do szpitala...
powiedziano jej ze z dzidzią jet ok, ale ona ze sobą ma problemy zdrowotne.

może przez weekend sie odezwie...

Witajcie Mamuski!
WooooooW Sylwia jestem w szoku:) no to moje gratulacje...hihi tylko czy nasze fasolki nie beda chcialy wyjsc wczesniej...A juz wiesz czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka?Ja jeszcze nie wiem ale bardzo chce sie dowiedziec i czekam teraz na wizyte zby zobaczyc moje malenstwo po raz pierwszy...
Dzis nie spalam cala noc eh a rano wymiotowalam pewnie mamusia cos zjadla a dzidzi nie smakowalo:)moje skarby
POZDRAWIAM MARCOWE MAMUSIE!

pozdrów Wodniczkę i jej brzusio
czekamy aż się odezwie
ja zżarłam czosnek i mnie skręca jednak mogę porzuć go i wypluć ale jak zjem to mi nie dobrze

kupiłam dzisiaj książeczkę pana Leszka Talko "Dziecko dla średniozaawansowanych" zabawne (25zł) i "Dziecko dla poczatkujących" to ten facecik co pisze o Pitulku i Kudłatej w gazecie Dziecko

kupiłam też 300 pytań o ciąże lekarze odpowiadają na 300 pytań plamioenia, oprysczki, różyczki, grypa, przeziębienie, żółtaczki biegunki i takie tam

jakoś mi zimno i nie chce mi się wykulać spod koca, muszę się iść wykąpać a ja zawsze o tej porze robiłam to we wrzątku a teraz nie mogę i na samą myśl o wyjściu z letniej wody robi się mi zimno a do tego muszę umyć głowę ale bez suszarki to nie dam rady zamarznę robię sobie mleko ciepłe z miodem
dzisiaj czuję się jakby mnie z krzyza zdjeli a ciśnienia to chyba nie mam dzisiaj wcale

A ja dzis w nocy otrzymałam radosną nowinę od naszych przyjaciół, że właśnie urodzili zdrowego, ślicznego synusia :) Cieszę się razem z nimi i tym bardziej nie moge doczekać na własną dzidzię :) Ach, byle do marca!

reklama
Do góry