Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
agao mi sie cholernie dluzy,moze jak bym miala przy sobie meza to by bylo inaczej,a jeszcze w weekend KOSZMAR,niedzieli nie znosze,wszyscy na spacerki,zakochani a ja sama jak palec
maggusia no niestety moj maluszek jakos nie kwapi sie by pokazac sie mamusi od tej strony.zawsze sie zaslania-moze wstydliwy pieronek :laugh:,no ale bardzo bardzo chcialabym wiedziec,ale znajac moje szczescie do konca nie bedzie mi to dane.
Sylwia hihi a to lobuziak maly chowa sie mamusiale to i tak slodkie...chociaz wiem ze ciakawa jestes.Bo ja tez jestem ciakawa nie moge sie doczekac tej wizyty.
A jak samopoczucie? ;D bo u mnie dzisiaj kiepskowszytsko mnie wkurza.
magusia nudno i smutno,zreszta jak w kazdy weekend-maz daleko,wraca gdzies na swieta i co tu robic?w tygodniu czas leci to sie skoczy tu to tam a tak.........ale sie bardzo ciesze bo wraz z ruchami przeszlo mi rzyganko