• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzięki dziewczyny!!! Co do min Krzymka to mam jeszcze kilka niespodzianek w zanadrzu ;D - zamieszczę niebawem...

udzielam się trochę mniej bo ganiamy teraz po doradcach kredytowych + jazdy (na kursie - ostatnie już całe szczęście)+ załatwianie miliona spraw...

buziaki dla jubilatow :)

Wczoraj pol dnia stracilam bo pojechalam robic Patrykowi zdjecia w zakladzie ktoyry specjalizuje sie w robieniu zdjec dzieciom, bardzo popularna tutaj siec, praktycznie w kazdym wiekszym centrum handlowym mozna ja znalesc. Kolejka jak nie wiem, trzeba bylo sie zapisywac na godziny bo tyle mamusiek bylo mimo ze to srodek tygodnia. W srodku cyrki bo mamuski szalaly i przebieraly dzieci, czesaly, stroily. Najbardziej podobala mi sie 4 miesiecxzna dziewuszka ubrana w suknie jak do slubu i wianuszek. Po prostu cudna byla. Fajne tez byly miesieczne blizniaki :)Moja Patrynio fotografowal sie w marynarskim ubranku z chrztu ;D Pani bardzo mila,miala sposoby na usadzanie i rozsmieszanie nawet tych najmniejszych dzieciakow. Wybralam jeden wielki portret i dwa mniejsze dla dziadkow i kilka malenkich do portfela :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry