reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

mamooli nic sobie nie wyżucaj !!!!!!!!!!!!!!!!! jeśli nawet maluszek zaraził się od ciebie nie miałaś na to ŻADNEGO wpływu

reklama
mamaoli przestań tak myśleć teraz nic już na to nie poradzisz choć to nie twoja wina. Wszystko z dzidziolem będie ok. Zreszta tak jest najpiękniejszy na świecie. Całuski

Ja myślę że jednak moja..  bo mialam takie plamki na skórze na wzgórku łonowym, mój ginekolog dał mi na to maść i smarowałam tylko kilka razy zamiast porządnie wyleczyć  :(
poza tym mam też plamki na brzuch takie, i cały czas myslalam że to powiekszone blizny po ospie którą przechodzilam pare miesięcy przed zajściem w ciąże  teraz sobie zdałam sprawe z tego że to też grzybek!
jakbym sie przejęła tym i wyleczyla to może Maksiowi nic by nie bylo  :(

mamaOli przestań tak myśleć gdybanie zostaw innym jakbys wiedziała co to jest to byś leczyła jakbyś leczyła to tego nie miała itd. Gdyby wszyscy na świecie mądrzy byli to nic by nie wymyślili. Przestań o tym myśleć - wiem że dobrze sie mówi ale teraz najważniejsze by Maks sie wyleczył myśl pozytywnie - on chyba jeszcze nie umie ;)a jak umie to na pewno myśli. Głowa do góry

cześć dziewczynki - przesyłamy zaległe buziaki dla wszystkich dzieciaczków

co do Krakowa - wnioski są nastepujące - Piotrek urodził się niedotleniony, a w szpitalu albo tego nie zauważyli albo to zlekceważyli, powinien mieć wpisane wcześniactwo i komplikacje okołoporodowe w książeczce a nie ma. więc rehabilitację mogę prowadzić prywatnie, bo nikt mi teraz nie da skierowania. eeg nie jest do końca czytelne, bo wyszły fale ostre, ale zostałe one przypisane niewykształconemu do końca układowi oddechowemu i nerowemu. nie nagrały się bezdechy, więc nie można powiedzieć jaka byłaby wtedy reakcja mózgu. wydszedł refluks żołądkowo - przełykowy, więc zagęszczamy mleko mączką chleba świętojańskiego. co do tomografii - nie wyszła za ciekawie - okreslili to jako wodniaki, które mogą ale nie muszą się wchłonąć i nie powinny przekształcic się w nic groxniejszego. kontrola za jakieś 3-6 m-cy w zależności od częstotliwości bezdechów. a niestety kolejny był dziś wieczorem .......... wymiękam......... to za dużo jak na mnie niepewnośc mnie dobija

straszne to, że przez zaniedbanie szpitala będziesz musiała teraz płacic za rechabilitacje...
a może cos dało by sie zrobić, gdzieś odwołac??
trzymaj sie kochana!
jesteś dzielna a Piotrek silny i jestem pewna ,że będzie lepiej

przesyłam Wam dużo pozytywnej energi

a sama postanawiam sie nie dołować
mokkate, agawa dzięki za WAsze wypowiedzi

Dostałam ostatnio smska od Sylwii_532, oto w skrócie co u niej:

Jest na dobrej drodze do tego, żeby znowu z nami być na forum, bo kupili już z mężem sprzęt i niedługo przeprowadzają się do miasta, gdzie pracuje mąż Sylwii i będą mogli podłączyć internet :)

Kacperek wykonuje pierwsze próby raczkowania!!! :)
Rozsmakował się z gruszkach :)

Pozdrowienia dla Wszystkich Marcowych Mam! :)

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla Krystianka Anikowego.

Kasiu tak mi przykro, trzymam kciuki za Piotrusia. Idz ty słońce do tego szpitala pogadaj z ordynatorem może da sie coś zrobić. Jak nie będzie chciał to postrasz tvnem. Lekarze panicznie się boją tej staci. A ja mam nadzieje że wszystko się ułoży, że rechabilitacja będzie na nfz itd. Musi być ok. Całuje mocno i gorąco ściskam

Do góry